Politika zasebnosti

Revolver oglaševalska agencija d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na naše podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Revolver oglaševalska agencija d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

 

Piškotki (ang. cookie)

Kaj je piškotek ( angl. cookie )

Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom. Spletna mesta v piškotke shranijo v naprave uporabnikov z namenom prepoznavanja nastavitev za spletno mesto, podatkov o profilu in drugih podatkov, ki jih je uporabnik uporabil pri dostopu. Njihovo shranjevanje se nadzira s pomočjo nastavitev brskalnika, ki jih lahko uporabnik po želji spreminja, torej omogoči ali onemogoči. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje. Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Začasni ali sejni piškotki (session cookies) so nameščeni, ko uporabnik odpre brskalnik, pa do trenutka, ko sejo konča in zapre brskalnik, s tem se piškotek izbriše. Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij, na primer elementov v nakupovalnem vozičku, za večjo varnost pri spletnem bančništvu, itd. Ker so taki piškotki shranjeni za krajši čas, je njihova invazivnost za zasebnost uporabnika lahko manjša.

Trajni ali shranjeni piškotki (persistent cookies) za shranjevanje trajnih informacij o obisku, izbranih možnostih, registraciji, nastavitvah jezika strani, gradnjo profilov uporabnikov, analiziranje prometa idr., ki bodo znova uporabljene ob naslednjem obisku spletne strani. Uporabljeni trajni piškotki ostanejo shranjeni, tudi ko uporabnik zapre brskalnik in zaključi sejo. Trajni piškotki lahko v računalniku ostanejo več dni, mesecev ali celo let.

Lastni piškotki (1st party cookies) so piškotki spletnega mesta, ki si ga uporabnik ogleduje, in so lahko trajni ali začasni. Spletna mesta te piškotke uporabljajo za shranjevanje informacij, ki jih bodo znova uporabila, ko uporabnik naslednjič obišče to mesto. Uporabljeni lastni piškotki vključujejo tudi obvezne piškotke, nujni za zagotovitev storitev, ki jih uporabnik zahteva in dostop do varnih območij spletnih strani.

Drugi piškotki (3rd party cookies) izvirajo od drugih, partnerskih, spletnih mest (ki na primer prikazujejo oglase na izvirni spletni strani ali merijo promet). Tretje strani lahko na ta način zbirajo podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, od oglaševanja, analitike pa do izboljšave svojih produktov. Taki piškotki predstavljajo večji poseg v zasebnost uporabnika. Druge piškotke običajno naložijo tudi vdelani elementi npr. oglasi, videi in vtičniki socialnih omrežij.

 

Katere piškotke uporabljamo mi?

  1. Lastni piškotki spletnega mesta
Ime piškotka Trajanje Opis/Namen Kje se nahaja
PHPSESSID Trajanje seje Osnovno delovanje spletnih strani Vse strani
cc_cookie_accept 1 leto Shrani uporabnikove nastavitve Vse strani
cc_cookie_decline 1 leto Shrani uporabnikove nastavitve Vse strani
Google Analytics      
_ga do 2 leti Parameter za vodenje statistik ogleda strani Vse strani

 

  1. Piškotki zunanjih mest
Ime piškotka Trajanje Opis/Namen Kje se nahaja
YouTube      
use_hitbox Trajanje seje Navedeni piškotki se naložijo ob ogledu ali deljenju videoposnetka. Omogočajo zaznavanje uporabnikove razpoložljive pasovne širine, štetje ogledov in deljenje posnetka Youtube. Strani, kjer so vdelani videoposnetki s portala YouTube.
VISITOR_INFO1_LIVE 8 mesecev
YSC Trajanje seje
PREF Trajni
       
Facebook      
datr

lu           

locale

c_user

csm

fr           

s             

xs          

p            

act         

presence

do 2 leti

do 2 leti

do 2 meseca

do 2 dni

do 2 dni

do 2 dni

do 2 dni

do 2 dni

trajanje seje

trajanje seje

trajanje seje

Piškotek, ki uporabniku omogoča deljenje vsebin na družabnem omrežju Facebook. To ni piškotek, ki se naloži ob odprtju naše strani. Če pri uporabniku obstaja, ga naša stran le prebere in s tem ugotovi, ali je uporabnik trenutno prijavljen v omrežje Facebook. Strani, kjer se nahajajo vsebine, ki jih je možno deliti prek družabnega omrežja Facebook ali vtičnik Facebook Box
Twitter      
guest_id

twll

original_referer

_twitter_sess

do 1 leto

do 10 let

trajanje seje

trajanje seje

Piškotek, ki uporabniku omogoča deljenje vsebin na družabnem omrežju Twitter. Strani, kjer se nahajajo vsebine, ki jih je možno deliti prek družabnega omrežja Twitter.
dodatno twitter uporablja Google analitiko v svojih vtičnikih

__utma

__utmz

__utmv

__utmc

2 leti6 mesecev

2leti

trajanje seje

Google Analytics

 

Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami

Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika

Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo

Zabeleži čas trajanja obiska

Strani, kjer se nahajajo vsebine, ki jih je možno deliti prek družabnega omrežja Twitter.
Vimeo      
__qca,

uid,

pl_volume,

aka_debug

do 3 leta

do 10 let

do 10 let

trajanje seje

Navedeni piškotki se naložijo ob ogledu ali deljenju videoposnetka. Omogočajo zaznavanje uporabnikove razpoložljive pasovne širine, štetje ogledov in deljenje posnetka, jezik. Celotna lista piškotovza Vimeo: http://vimeo.com/cookie_list Strani, kjer so vdelani videoposnetki s portala Vimeo.
dodatno vimeo uporablja Google analitiko v svojih vtičnikih

__utma,

__utmb,

__utmc                ,

__utmz               

 

 

2 leti

30 minut

trajanje seje

6 mesecev

Google Analytics

 

Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami

Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika

Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo

Zabeleži čas trajanja obiska

Strani, kjer so vdelani videoposnetki s portala Vimeo.
       

  

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

 

Upravljanje in brisanje piškotkov

Obstaja več načinov za upravljanje in nadzor nad vašimi nastavitvami za piškotke. Z izbrisom ali blokiranjem piškotkov vse ali nekatere spletne strani, ki jih boste obiskali, ne bodo delovale pravilno ali enako učinkovito. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Prav tako lahko izključite posamezne oglaševalne piškotke tretjih oseb. Če spremenite vaše nastavitve za piškotke v vašem spletnem brskalniku, bodo, razen če izbrišete ali blokirate vsak piškotek posebej, spremembe veljale za vse spletne strani, ki jih obiskujete, in ne le za naše spletne strani. Prav tako boste morali prilagoditi svoje piškotke za vsak brskalnik posebej. Informacije o piškotkih se v spletnem brskalniku običajno nahajajo v razdelku “Pomoč”. Spodaj so povezave do razdelka “Pomoč” v nekaterih najpogosteje rabljenih spletnih brskalnikih:

 

Izključitev piškotkov od drugod

Piškotke, ki so v uporabi na naši spletni strani, lahko onemogočite tudi po navodilih z namestitvijo posebnega dodatka (Opt-out Browser Add-on). Navodila za njegovo namestitev se nahajajo na spodnji povezavi:

Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.

 

Upravljavec piškotkov

 

REVOLVER d.o.o.
oglaševalska agencija

Legen 19
2380 Slovenj Gradec
Tel:  0590 66 001
Fax: 0590 66 002
e-pošta: agencija@revolver.si

 

Direktni marketing

To sporočilo vam je bilo poslano v imenu podjetja Revolver d.o.o. Prejeli ste ga na osnovi javno dostopnih podatkov, ali na podlagi sodelovanja v nagradni igri, ali ste naš prijatelj na FB ali pa ste se prijavili na novice na naši spletni strani.

 

Povratna sporočila

Obvestilo smo poslali z e-naslova, ki ga uporabljamo samo za pošiljanje. Vaših odgovorov poslanih na ta naslov ne moremo prebrati.

 

Vsiljena pošta

Če prejemate naša sporočila v mapo vsiljena pošta (Junk/Bulk) ali pa imate težave s prikazom slikovnega gradiva v naših e-sporočilih, dodajte naš naslov novice@revolver.si  v svojo zbirko kontaktov ter na seznam prejemnikov varne pošte.

 

Odjava

Prizadevamo si, da so naša sporočila zanimiva in uporabna. Vse podatke o naročnikih skrbno varujemo skladno s sprejeto politiko zasebnosti in zakonodajo. V kolikor  ne želite prejemati naših aktualnih ponudb,koristnih nasvetov in namigov in se želite trajno odjaviti, to lahko storite s klikom na povezavo spodaj.

Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov.Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in113/05). Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na: 

REVOLVER d.o.o. 
oglaševalska agencija

Legen 19
2380 Slovenj Gradec
Tel:  0590 66 001
Fax: 0590 66 002
e-pošta: agencija@revolver.si

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.