Vavčer za izdelavo spletnih strani

Spletna stran je močno orodje, s katerim lahko lažje dosegate svoje poslovne cilje, povečate konkurenčnost, dodano vrednost ali prihodke od prodaje. Zato ne odlašajte s prenovo ali izdelavo nove spletne strani – izkoristite vavčer za izdelavo spletne strani.

Pridobite vavčer še DANES.

Vavčer za izdelavo spletnih strani - Primeri novih spletnih strani

Kaj je vavčer za izdelavo spletnih strani?

Vavčer za izdelavo spletnih strani je posebna ugodnost, ki je namenjena vsem startup, mikro, malim in srednje velikim podjetjem, s katero si znižate stroške izdelave nove spletne strani. V obdobju podražitev vsi poskušamo prihraniti, kjer je to le mogoče. Tokrat vam ponujamo prihranek pri izdelavi nove spletne strani.

Tris in Tris spletna stran z mega menijem, ki vključuje vse storitve podjetja.

Zakaj izkoristiti vavčer ZDAJ?

Izdelava nove spletne strani je dolgoročna naložba za vaš posel, a realnost takšne investicije je, da predstavlja finančno breme. Pri takšni investiciji podjetja iščejo cenejše možnosti izvedbe, ki so bile v preteklosti mogoče prek Vavčerja za digitalni marketing. Spletna stran v prvi vrsti podjetju pomaga pri spletni predstavitvi podjetja, obenem pa predstavlja močno orodje za pospeševanje prodaje in rast obstoječega posla.

Trenutno je razpis za pridobitev Vavčerja za digitalni marketing zaprt, zato smo se na Agenciji Revolver odločili, da malim podjetjem in tistim, ki to najbolj potrebujejo, ponudimo svoj vavčer. Revolverjev vavčer za izdelavo spletne strani vam prinaša prihranek pri izdelavi nove, profesionalne in po meri izdelane spletne strani, ki ustreza vsem sodobnim spletnim standardom.

Zakaj vaše podjetje potrebuje novo spletno stran?

Spletna stran predstavlja vaše podjetje širšemu krogu potencialnih kupcev, strank in partnerjev. Spletna stran predstavlja vašo aktualno ponudbo in ponuja možnost neposrednega kontakta z vašimi strankami. Cilj spletne strani za mikro, mala in startup podjetja je, da obiskovalcem spletne strani ponudi uporabne informacije ter na podlagi tega pretvori potencialne stranke v dejanske stranke.

Na vaši novi spletni strani imate vso avtonomijo pri spreminjanju vsebine, ki jo lahko kadarkoli samostojno prilagodite v skladu z vašo trenutno marketinško strategijo.

Predstavite se v najboljši luči: izkoristite vavčer za izdelavo spletne strani še danes.

Bikenomad - tematske barvne predloge

Komu je vavčer namenjen?

Vavčer za izdelavo spletnih strani je najbolj primeren za tista podjetja, ki:

 • potrebujejo novo spletno stran,
 • si želijo znižati stroške izdelave, saj na Agenciji Revolver ponujamo vse storitve “na ključ” (ponudba vključuje vse od grafičnega oblikovanja, programerske izvedbe, optimizacije, premika na domeno in objave na spletu, usposabljanje za urejanje spletne strani ter redno vzdrževanje ter tehnično podporo,
 • želijo spletno stran, ki je skladna z vsemi sodobnimi tehničnimi in oblikovnimi smernicami,
 • potrebujejo spletno stran, ki bo podjetje in njegovo dejavnost predstavljala v najboljši luči,
 • želijo hiter začetek projekta in hitro dokončanje projekta,
 • želijo strokovno svetovanje, kaj jim lahko pomaga pri spletni predstavitvi in
 • ne želijo izgubljati časa z malenkostmi.

Z vavčerjem za izdelavo spletne strani prihranite pri izdelavi nove spletne strani. Če se odločite za koriščenje vavčerja, bo vaša nova spletna stran izdelana povsem po meri.

Kaj vključuje vavčer za izdelavo spletnih strani?

Vavčer za izdelavo spletne strani vam prinaša prihranek pri izdelavi nove spletne strani. Z vavčerjem dobite več za manj denarja kot sicer. Vavčer vam zagotavlja individualno obravnavo pri projektu, v katerega je vključeno:

Načrtovanje projekta pri koriščenju vavčerja za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Skrbno načrtovanje projekta

Pred začetkom dela natančno preučimo vaše želje, potrebe, stanje konkurence in trende v vaši panogi. Nato skupaj z Vami oblikujemo časovnico projekta in korake, ki bodo vodili do uspešno zaključenega projekta.

Tesno sodelovanje z naročnikom pri koriščenju vavčerja za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Partnersko sodelovanje

V vsakem koraku izvedbe vašega projekta tesno sodelujemo z vami. Projekt izdelave spletne strani je skupen projekt, ki ga je mogoče uspešno izvesti le z medsebojnim sodelovanjem. Med samo izdelavo vas aktivno vključimo v nastajanje vaše nove spletne strani ter vam svetujemo in pomagamo pri pripravi materialov za uspešen spletni nastop.

Grafična zasnova in tehnična izvedba projekta pri koriščenju vavčerja za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Grafična zasnova in tehnična izvedba projekta

Na Agenciji Revolver izdelujemo spletne strani po meri, kar pomeni, da lahko od sodelovanja z nami pričakujete unikatno grafično zasnovo, ki bo ob upoštevanju vaših želja posebej pripravljena le za vas. Potrjeno grafično zasnovo nato tehnično implementiramo in sprogramiramo vse funkcionalnosti, ki jih vaša spletna stran potrebuje.

Optimizacija in vpis v iskalnike pri koriščenju vavčerja za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Optimizacija in redno vzdrževanje

Sodelovanje ni končano z objavo spletne strani na spletu. Preden vam predamo vašo novo spletno stran v upravljanje, poskrbimo še za vsebinsko in tehnično optimizacijo, vpis v spletne iskalnike ter vas izobrazimo za samostojno urejanje vaše nove spletne strani. Po predaji spletne strani pa le-to redno vzdržujemo in vam nudimo tehnično podporo.

Koliko stane nova spletna stran?

Izdelava spletne strani je podobna nakupu avtomobila – več faktorjev vpliva na to. Pri nakupu avtomobila izbirate med tem, kar že obstaja. Pri izdelavi spletnih strani z Agencijo Revolver pa vas in vaše želje postavimo na prvo mesto. Skupaj z vami preučimo vaše želje in potrebe ter na podlagi tega oblikujemo brezplačno ponudbo za izdelavo nove spletne strani.

Zakaj nimamo fiksne cene izdelave spletne strani?

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo, je unikatna in izdelana povsem po meri. Pri svojem delu ne uporabljamo predlog, ki so na voljo za nakup vsakomur, temveč oblikujemo in izvedemo novo spletno stran posebej za vas. Vaše želje in potrebe določajo končno ceno izdelave nove spletne strani. Po ekonomskem načelu so želje neomejene, finančna sredstva za njihovo uresničitev pa omejena. Zato skupaj z vami določimo, kaj je najbolj pomembno in kako to umestiti v vaš proračun za izdelavo spletne strani.

Niste povsem prepričani, kaj potrebujete na vaši spletni strani? Predlagamo, da si preberete naš blog o osnovi vsake dobre spletne strani podjetja.

Spletne strani za mikro in mala podjetja - Revolver blog
Kako do vavčerja za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Postopek pridobitve vavčerja za izdelavo spletne strani

Do cenejše nove spletne strani le v 4 korakih:

 1. Izpolnite obrazec, s katerim izkažete zanimanje za koriščenje vavčerja za izdelavo spletne strani. V obrazcu nam sporočite kar se da veliko informacij o vaših željah in pričakovanjih.
 2. Po prejemu izpolnjenega obrazca bomo preučili vašo prijavo, nato pa vas kontaktirali v najkrajšem možnem času z informacijo o možnostih izvedbe.
 3. Na podlagi pogovora z vami vam bomo pripravili neobvezujočo ponudbo za izpeljavo projekta. Če se odločite za sodelovanje in koriščenje vavčerja, nam to sporočite in lahko pričnemo s sodelovanjem.
 4. Po potrditvi ponudbe skupaj z vami pripravimo načrt dela, ki vas bo pripeljal do vaše nove spletne strani.

Kaj lahko pričakujete od vaše nove spletne strani?

Hitro nalaganje spletne strani ali spletne trgovine

Hitro nalaganje

Ker so naše spletne strani izdelane po meri, se s tem izognemo nalaganju in prenašanju nepotrebnih vsebin, ki povečujejo nalagalni čas spletne strani.

Spletne strani in spletne trgovine so prilagojene za vse naprave

Prilagojene za vse naprave

Spletne strani so prilagojene za pravilen prikaz na vseh najbolj razširjenih napravah, velikostih naprav in spletnih ter mobilnih brskalnikih.

Poskrbimo za SEO optimizacijo vaše spletne strani ali spletne trgovine

SEO optimizacija

Vse naše spletne strani so tehnično in vsebinsko optimizirane po najnovejših smernicah Googlovih algoritmov iskanja.

Spletne strani in spletne trgovine so narejene po najnovejših standardih

Narejene po najnovejših standardih

Vse naše spletne strani so izdelane po najnovejših tehničnih in varnostnih standardih. Za nemoteno delovanje pa nudimo tudi redno vzdrževanje.

…o vsem tem se lahko prepričate tudi na naših konkretnih projektih.

Nekaj izbranih najdete med našimi referencami spodaj.

[PRIDOBI VAVČER]

Oddajte vlogo za koriščenje vavčerja

  LogoCGP (celostno grafično podobo)

  Strinjam se, da lahko podjetje Revolver d.o.o zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za pridobitev digitalnega vavčerja ter me v zvezi z njim kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.

  Želite še več?

  Nadgradite svojo spletno prisotnost tudi na družbenih omrežjih. Na Agenciji Revolver ponujamo storitve na ključ, med katere sodi tudi celostno učinkovito upravljanje družbenih omrežij in oglaševanje na družbenih omrežjih.

  Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.