Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba je temelj identitete vašega podjetja, ki s svojo dodelanostjo dviguje vašo prepoznavnost in ugled.

STE ZADOVOLJNI S SVOJO PODOBO?

Naj vaša podoba pove več kot 1000 besed

Celostna grafična podoba je vizualna predstavitev vas in vašega podjetja. Je prvi vtis in največkrat tudi prvi stik, ki ga imajo vaše stranke z vami. Kaj si mislijo stranke, ki so pravkar v roke prejele vašo vizitko ali pa videle vaš napis na vratih? Najboljše celostne grafične podobe izžarevajo prepoznavnost, ugled in zgodbo podjetja, obenem pa s svojo dovršenostjo pri strankah vzbujajo zaupanje. Naj vaša podoba pove več kot 1000 besed – očarajte z agencijo Revolver.

[REFERENCE]

Celostna grafična podoba po meri

Vse od logotipov, žigov, kuvert, firmapapirja, vizitk pa do napisnih tabel. Na agenciji Revolver razumemo potrebe naših strank in poskrbimo za oblikovanje vsega, kar podjetje potrebujete za uspešen nastop na trgu. Dobra celostna grafična podoba poskrbi za identiteto in prepoznavnost na trgu. Kako prepoznavna pa je vaša podoba?

[CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA]

Očarajte vaše stranke

Celostna grafična podoba je osnovno sredstvo, s katerim pokažemo, kdo smo, kaj sporočamo, koga nagovarjamo in kakšen je naš odnos. Obleka naredi človeka – in prav tak učinek ima celostna grafična podoba na ugled vašega podjetja ali blagovne znamke. Bolj kot je dodelana, sodobna, atraktivna, prepoznavna in dosledna, bolj dviguje ugled in vzbuja občutek zaupanja in kredibilnosti. To pa je prvi korak k diferenciaciji od drugih podjetij in doseganju boljših prodajnih rezultatov.

Ne pozabite, da smo ljudje vizualna bitja. Prvi vtis, ki ga vaše podjetje ustvari, ga ustvari ravno preko vaše celostne grafične podobe. Poskrbite, da bo dihjemajoča in bo v trenutku očarala vaše stranke.

 

Revolver - celostna grafična podoba - grafično oblikovanje
Revolver - celostna grafična podoba

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Na agenciji Revolver dajemo posebno pozornost detajlom. Poskrbimo, da je vsak element na svojem mestu in še pomembnejše – da je tam z razlogom. Za vas ustvarimo celostno grafično podobo z atraktivnim dizajnom in sporočilnostjo, ki poudarja vizijo vašega podjetja. Ko ustvarjamo novo celostno grafično podobo, je ne obravnavamo zgolj kot enkraten oblikovalski projekt, temveč kot temeljni del vsake vaše poslovne aktivnosti in izdelka.

Vi ste naš partner.

Celostna grafična podoba mora izražati identiteto podjetja ali blagovne znamke, zato vas aktivno vključimo v postopek oblikovanja celostne grafične podobe. Pred začetkom dela dobro spoznamo vaše podjetje, da skupaj odkrijemo, kaj želite sporočiti svetu. Nato pa na agenciji Revolver to sporočilo vizualiziramo skozi vašo celostno grafično podobo.

 

[ČAS JE ZA SPREMEMBE]

Poživite svojo celostno grafično podobo

Dobra celostna grafična podoba skozi grafična komunikacijska sredstva sporoča identiteto podjetja ali blagovne znamke. Kadar so vsi elementi celostne grafične podobe med seboj usklajeni in dosledno uporabljeni, le-ta daje vtis načrtovane, urejene in dodelane podobe, ki daje vašemu podjetju unikaten pridih, s katerim se razlikuje od konkurenčnih podjetij. Izstopajte iz povprečja – očarajte z novo podobo.

Na agenciji Revolver obravnavamo vsak projekt individualno. Za vas pripravimo celostno grafično podobo, ki jo lahko uporabljate tako v barvni kot enobarvni različici na različnih medijih in materialih. Poskrbimo, da so vsi elementi celostne grafične podobe pripravljeni za najrazličnejšo uporabo z upoštevanjem vaših potreb in želja.

Faze projekta

Preučitev vaših potreb in vašega podjetja, preučitev ciljne publike, določitev ključnega sporočila, določitev elementov CGP in njihove rabe, kreativna zasnova in izvedba, izvedba korektur.

Revolver - celostna grafična podoba

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.