Marketing

V času, ko marketing ni izbira, temveč nuja, so ideje tiste, ki gradijo odnos med potrošniki in blagovnimi znamkami, za katerimi stojijo uspešna podjetja.

NAGOVORITE SVOJE OBČINSTVO.

Ko se ideje dotaknejo potrošnikov, z njimi tudi ostanejo, potrošniki pa se vračajo kot stalne stranke.

Marketing je umetnost oglaševanja. Na agenciji Revolver ustvarjamo oblikovno dovršena in informativne oglasna sporočila, ki se natančno prilagajajo vrsti oglasa in mediju. Glede na ciljno skupino, trg in vaše želje skrbno izberemo medije in jih za najboljše rezultate med seboj učinkovito kombiniramo.

Vsebina je ključ do uspeha. Danes ni več dovolj, da svoje stranke zasipate s promocijskimi akcijami, temveč jih morate prepričati, da se poistovetijo z vašim poslanstvom. V poplavi različnih sporočil iščemo tistega sporočevalca, za katerega smo prepričani, da nagovarja prav nas in nas razume. Ko dosežete to, vam stranke zaupajo in se z veseljem vračajo k vam. Na agenciji Revolver vam pomagamo nagovoriti stranke tako, da bodo začutile, da razumete njihove potrebe in ste pravi naslov, da jih tudi uresničite.

Agencija Revolver - marketing in družbena omrežja

[REFERENCE]

Snujemo kreativna marketinška sporočila

Na agenciji Revolver za vas oblikujemo marketinška sporočila in marketinške kampanje, ki prepričajo. Pomagamo vam doseči vaše cilje s po meri oblikovanimi rešitvami na področju tako digitalnega kot tradicionalnega marketinga: splet, družbena omrežja, radio, tisk – kolikor je medijev, toliko imamo rešitev.

[TRŽNO KOMUNICIRANJE]

Začnite pogovor z vašimi strankami

Kot podjetje si morate nenehno prizadevati za vzpostavitev in ohranitev odnosov z vašimi strankami. To je mogoče le, če jih nagovorite na način, ki je strankam prijazen in poznan. Včasih smo v dvomu, kako začeti pogovor, a ne skrbite. Na agenciji Revolver vam pomagamo vzpostaviti ta prvi stik s strankami. Marketing na agenciji Revolver vključuje komunikacijske in oblikovne rešitve, ki jih izvajamo prek komunikacijskih orodij oglaševanja, pospeševanja prodaje, odnosov z javnostjo, svetovanja pri osebni prodaji ter spletnega marketinga.

Agencija Revolver - marketing in tržno komuniciranje
Agencija Revolver - marketing in komunikacija s strankami

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Si želite sistematično vodeno tržno komuniciranje skozi vso leto? Ste start up podjetje, ki šele vstopa na trg? Ali pa ste malo ali srednje veliko podjetje, ki želi na sistematičen in ugoden način povečati prepoznavnost in povpraševanje po vaši blagovni znamki? Na agenciji Revolver poskrbimo, da bo vaš predviden obseg sredstev najbolje uporabljen in bomo z njim dosegli največji možni učinek.

Vi ste naš partner.

Isto sporočilo je mogoče povedati na več različnih načinov – mi vam pomagamo izbrati pravega. Skupaj z vami oblikujemo obliko in vsebino sporočila, zato da le-ta čimbolj predstavlja vas in vaše podjetje. Na agenciji Revolver poskrbimo, da sporočilo sporoča tisto, kar želite sporočite in to sporoči na način kot si sami želite. Povejte, kaj želite sporočiti, na agenciji Revolver pa bomo to pretvorili v privlačno marketinško sporočilo, ki bo zagotovo doseglo pravo ciljno občinstvo.

[MARKETING]

Postopek izdelave marketinške strategije

V marketingu ni prostora za improvizacijo, saj se vsaka napaka hudo kaznuje. Kot podjetje to kazen občutite v upadu prometa. Na agenciji Revolver vam pomagamo iztržiti največ iz vaših marketinških kampanj. Dodatno pa vam svetujemo, kako se izogniti vsem pastem, ki prežijo na vas v oglaševalskem prostoru.

Na agenciji Revolver obravnavamo vsak projekt individualno. Zavedamo se, da je vsak projekt unikaten in si zasluži unikatno rešitev. Pred začetkom dela preučimo vaše želje in potrebe ter vašo ciljno publiko. Na podlagi teh informacij za vas pripravimo marketinško strategijo, ki je povsem prilagojena vašim potrebam in željam. Poleg idejne zasnove pripravimo komunikacijski, terminski in finančni načrt, v katerem opredelimo vse potrebne postopke in orodja za dosego vnaprej določenih ciljev. Na koncu pa poskrbimo še za celotno izvedbo.

Faze projekta

Preučitev vaših potreb, preučitev ciljne publike, določitev ciljev, kreativna zasnova marketinške akcije, izdelava medijskega načrta, izbor in zakup medijev, izvedba marketinške kampanje, spremljanje kampanje, sprotno prilagajanje, priprava končnih poročil.

Agencija Revolver - faze marketing projekta

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere oglaševalske storitve ponujate?

Ponujamo širok nabor različnih marketinških aktivnosti. Nudimo vam Google oglaševanje, oglaševanje s pomočjo e-mail marketinga, oglaševanje na družbenih omrežjih kot tudi tradicionalno oglaševanje.

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.