Vavčer za digitalni marketing vaš strošek zmanjša do 60%

Na Agenciji Revolver vam v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom nudimo možnost sofinanciranja izdelave spletne strani in spletne trgovine v višini do 60%. Izkoristite vavčer za digitalni marketing, ki je namenjen kot spodbuda za socialna podjetja, da povečajo svojo konkurenčnost, dodano vrednost ali prihodke.

POKAŽITE LE NAJBOLJŠE.

Povečajte konkurenčnost, dodano vrednost ali prihodke!

Izkoristite vavčer za digitalni marketing.

Poskrbimo za implementacijo vseh smernic projekta. Skozi celoten postopek izvedbe projekta – od zasnove strateškega načrta s časovnico do končne izvedbe – vas obravnavamo kot našega partnerja, s katerim tesno sodelujemo.

Pokažite se v najboljši možni luči z novo spletno stranjo ali trgovino.

POZOR!

Vavčerji so ponovno odprti.

Izkoristite vavčer za izdelavo spetne strani ali trgovine

Na Agenciji Revolver vam ponujamo možnost koriščenja vavčerja za digitalni marketing, s katerim lahko pridobite do 60 % sofinanciranja za izdelavo spletne strani, izdelavo spletne trgovine, izdelavo mobilne aplikacije ali vzpostavitev rezervacijske platforme.

Izkoristite možnost in nas pokličite, da preverimo vse potrebno za prijavo za vaše podjetje. 

Kaj prinaša vavčer za digitalizacijo?

Vavčer za digitalni marketing sofinancira upravičene stroške za digitalni marketing. Konkretno lahko z vavčerjem prihranite pri izdelavi spletne strani, izdelavi spletne trgovine, izdelavi mobilne aplikacije ali pri vzpostavitvi lastne rezervacijske platforme. Minimalna višina subvencije za projekt znaša 500,00 €, maksimalna višina subvencije pa se razlikuje glede na projekt. Pri posameznem projektu lahko prejmete subvencijo v višini:

 

Projekt Min. višina subvencije Max. Višina subvencije
Spletna stran 500,00 € 1.500,00 €
Spletna trgovina 500,00 € 2.500,00 €
Mobilna aplikacija 500,00 € 1.000,00 €
Rezervacijska platforma 500,00 € 2.500,00 €

Subvencije za izdelavo spletne strani 1.500,00 € in 2.500,00 € za spletno trgovino.

Koriščenje vavčerjev za digitalizacijo je vezano na spoštovanje smernic DIH Slovenija. Cilj smernic je dvig poslovne konkurenčnosti in prihodkov, to pa je mogoče z doseganjem najvišjih standardov spletne prisotnosti. Za odobritev končne oblike projekta s strani DIH Slovenija, mora projekt vsebovati vse ključne elemente, zadostiti tehničnim kriterijem lastne domene in gostovanja, biti tehnično izpraven, ustrezati sodobnim digitalnim trendom in biti pravno skladen. Podrobne smernice za posamezne projekte: spletna stran | spletna trgovina | mobilna aplikacija | rezervacijska platforma

Na Agenciji Revolver poskrbimo za implementacijo vseh smernic projekta. Skozi celoten postopek izvedbe projekta vas obravnavamo kot našega partnerja, s  katerim tesno sodelujemo. Aktivno vas vključimo v vse faze projekta: od zasnove strateškega načrta s časovnico, žičnega modela, grafičnega osnutka in končne izvedbe.

Nugenesis - spletna trgovina prek vavčerja za digitalizacijo

[REFERENCE]

Povečajte konkurenčnost in prihodke svojega podjetja!

[KONTAKTIRAJTE NAS]

Možnosti koriščenja vavčerja za digitalni marketing

    Potrebujemo novo:*
    Spletno stranSpletno trgovino

    Strinjam se, da lahko podjetje Revolver d.o.o zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za pridobitev digitalnega vavčerja ter me v zvezi z njim kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.

    Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.