Učinkovito upravljanje družbenih omrežij

Upravljanje družbenih omrežij naj poteka tako, da povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke, povečate prodajo in gradite dobre odnose z vašimi strankami.

NAGOVORITE SVOJE OBČINSTVO.

Družbena omrežja so nepogrešljivo orodje na spletu.

Družbena omrežja so nepogrešljivo orodje za pospeševanje prodaje in ohranjanje dobrih odnosov s strankami prek spleta. Prek družbenih omrežij vzpostavljate in gradite odnose s svojimi strankami. S tem pokažete, da vam je mar in jih cenite, s čimer se krepi njihovo zaupanje v vas in vašo znamko. Posledično pa se poveča verjetnost, da bodo sledilci postali kupci, enkratni kupci pa stalne stranke.

[PAKETI]

Paketi za vse vaše potrebe

Kratkotrajna akcija ali celostni pristop k vodenju socialnih omrežij – naši paketi ponujajo vse na enem mestu.

Osnovni

 • standardne objave
 • 1-2 objavi na teden*
 • opremljanje ene objave z generičnimi, brezplačnimi fotografijami

140 € + ddv

120 € + ddv

Predlagan budget za oglaševanje: 100 €

Napredni

 • standardne in kreativne objave
 • 2-3 objave na teden*
 • opremljanje dveh objav z generičnimi, licenciranimi fotografijami,
 • enkratna priprava in menjava krovne fotografije (FB naslovnice),
 • 1x na mesec izdelava premišljenega story-ja.

300 € + ddv

280 € + ddv

Predlagan budget za oglaševanje: 200 €

Neomejeni

 • standardne in kreativne objave,
 • 3-4 objave na teden*,
 • opremljanje vseh objav z generičnimi, licenciranimi fotografijami,
 • 1x mesečno priprava in menjava krovne fotografije (FB naslovnice),
 • izdelava več premišljenih story-jev,
 • odgovarjanje na sporočila in komentarje objav,
 • oblikovanje grafičnih objav in oglasov.

po dogovoru

Budget za oglaševanje po dogovoru

[REFERENCE]

Kreativne objave po meri

Na agenciji Revolver smo strokovnjaki za upravljanje družbenih omrežjih kot sta Facebook in Instagram. Ne veste, na katerih družbenih omrežjih morate biti najbolj aktivni? Brez skrbi, na agenciji Revolver vam pomagamo preučiti vaše potrebe in ustvariti najprimernejšo strategijo upravljanja z družbenimi omrežji za vas.

[UPRAVLJANJE DRUŽBENIH OMREŽIJ]

Začnite pogovor z vašimi sledilci

Na družbenih omrežjih vam vaši sledilci nastavijo ogledalo – vse, kar počnete na družbenih omrežjih vpliva na to, kako vas oni vidijo. Naj bodo vaše stranke v središču pozornosti in naj se v družbenem spletnem okolju dobro počutijo. Če poskrbimo za njihovo dobro počutje, zadovoljimo vse njihove potrebe ter negujemo odnose z njimi, se bodo pogosto vračali in izkazali pripadnost vašemu podjetju in vaši blagovni znamki.
Na agenciji Revolver vam pomagamo vzpostaviti prijeten, zanimiv in koristen dialog z zanimivo vsebino. Na družbenih omrežjih ni pomembno le to, kako pogosto se javljamo, temveč tudi kako. Za uspeh na družbenih omrežjih je potrebno znati poslušati, spremljati dogajanje in se primerno odzivati na vse reakcije vaših sledilcev.

Revolver družbena omrežja - Upravljanje z družbenimi omrežji
Revolver družbena omrežja - Upravljanje z družbenimi omrežji

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Uspeh na družbenih omrežjih se ne meri zgolj v količini všečkov in na agenciji Revolver se tega zavedamo. Verjamemo, da je ključ do spletnega uspeha v dobrih odnosih z vašimi sledilci, zato k vodenju družbenih omrežij pristopimo sistematično in profesionalno. Na agenciji Revolver poskrbimo, da bodo vaša družbena omrežja polna rednih in zanimivih vsebin, ki bodo navdušile točno tiste sledilce, ki jih želite pretvoriti v stranke.

Vi ste naš partner.

Želimo si, da na družbenih omrežjih zasijete v najboljši luči, zato vas aktivno vključimo v postopke upravljanja družbenih omrežij. Skupaj z vami oblikujemo strategijo komuniciranja na družbenih omrežjih in pripravimo oris vsebine objav. Vašo prisotnost na družbenih omrežjih oblikujemo po vaših željah, obenem pa vam svetujemo, kako iz svojih družbenih profilov iztržiti karseda največ glede na vaše želje in zastavljene cilje.

[STRATEGIJA UPRAVLJANJA]

Sprostite svoj urnik – prepustite upravljanje nam

Upravljanje družbenih omrežij se nikdar ne konča. Je kot kolo, ki se neprestano vrti, mi pa se trudimo držati korak z njim – ob natrpanih vsakodnevnih urnikih pa to ni vedno tako preprosto. Na agenciji Revolver vam pomagamo sprostiti vaš urnik tako, da za vas aktivno upravljamo vaša družbena omrežja, vi pa se lahko posvetite svojemu poslu.

Na agenciji Revolver obravnavamo vsak projekt individualno. Projektu dodelimo upravitelja družbenih omrežij glede na poznavanje področja, s katerim se vaše podjetje ukvarja. Tako zagotovimo, da imajo vaši sledilci občutek kot da komunicirajo neposredno z vami in se zaradi tega lažje poistovetijo z vašo znamko, kar pa nenazadnje tudi pozitivno vpliva na pospeševanje prodaje.

Faze projekta

Preučitev vaših potreb in vašega podjetja, preučitev ciljne publike, določitev ciljev, določitev strategija upravljanja družbenih omrežij, oblikovanje časovnice, kreativna in vsebinska zasnova objav, načrtovanje in priprava marketinške kampanje, sprotno prilagajanje strategije, priprava poročil.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj spada v upravljanje družbenih omrežij?

V upravljanje družbenih omrežij sodi vsebinska in grafična priprava objav, izbor relevantnih ključnikov, oblikovanje časovnice objav, objavljanje vsebin, po dogovoru pa tudi sponzoriranje izbranih objav in priprava oglasov za družbena omrežja. Upravljanje družbenih omrežij NE vključuje odgovarjanja na komentarje in sporočila, razen ob predhodnem dogovoru.

S katerimi družbenimi omrežji upravljate?

Na Agenciji Revolver ponujamo celostno upravljanje družbenih omrežij Facebook, Instagram in Twitter. Naprednejšim uporabnikom pa pomgamo tudi pri upravljanju profilov in strani na LinkedIn ter upravljanju s posnetki na platformah YouTube in Vimeo.

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.