Pronorm – Facebook

Pronorm je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev PVC in aluminijastih oken in vrat. Zanj spodbujamo oddajo povpraševanj prek družbenih omrežij.

IZVEDBA:
Pronorm

Za naročnika upravljamo s profilom na družbenem omrežju Facebook. Ker dejavnost naročnika obsega predvsem izdelavo oken in vrat po meri, smo prizadevanja na družbenem omrežju usmerili v spodbujanje oddaje povpraševanj ter predstavitve posameznih linij izdelkov in njihovih prednosti.

Čeprav so objave za spodbujanje povpraševanj "kratke in sladke", smo za naročnika pripravili več variacij le-teh. Objave, ki spodbujajo kontakt, se pojavljajo v obliki oddaje sporočila prek Facebook Messenger, neposrednega klica ali pa obiska spletne strani.

IZPOSTAVLJENO

Pronorm Facebook - Primer objav

KRATKO IN JEDRNATO

Bistvo udejstvovanja na družbenih omrežjih za podjetje Pronorm je predstavitev linije izdelkov in spodbujanje oddaj povpraševanja. V ta namen redno objavljamo objave, ki spodbujajo kontaktiranje podjetja – bodisi prek Facebook Messengerja bodisi neposredno prek telefona.

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profilom na družbenem omrežju Facebook smo za naročnika izdelali tudi večjezično spletno trgovino in spletno stran.

Vabljeni k ogledu projekta.

Pronorm Fenster - animirani drsniki - Izdelava spletnih trgovin Revolver

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.