Nugenesisnails HR

2019

Nugenesisnails je distributer NuGenesis dipping sistemov in dipping prahu za izdelavo manikur. Nugenesisnails deluje v Sloveniji in trgih nekdanje Jugoslavije. Poleg distribucije NuGenesis izdelkov organizirajo tudi izobraževanja in delavnice za uporabo le-teh.

IZVEDBA:
Nugenesisnails

Dipping sistemi za izdelavo manikur so novost na slovenskem in hrvaškem trgu - tudi po zaslugi ekipe Nugenesisnails. Za naročnika smo izdelali spletno trgovino z dodanim blogom, ki služi kot prostor za izobraževanje in deljenje nasvetov v zvezi z uporabo Nugenesis dipping sistemov. Spletna trgovina vključuje različne kategorije izdelkov, ki so hierarhično razvrščeni v pripadajoče kategorije. Tako po kategorija kot po izdelkih je mogoče avtomatsko iskanje, pri katerem se ustrezni zadetki uporabniku prikazujejo že med samim iskanjem.

Spletna trgovina Nugenesisnails je opremljena z modulom za B2B. B2B kupci lahko v spletni trgovini lahko ustvarijo svoj t.i."podjetniški račun", ki jim omogoča nakup izdelkov po veleprodajnih cenah.

PODROBNOSTI

BARVNA SHEMA, KI PRITEGNE

Nugenesis prah za uporabo z Nugenesis dipping sistemom je na voljo v več barvitih odtenkih. Da bi zagotovili, da barve produktov resnično izstopajo, smo se odločili za nevtralno barvno shemo in pljusk žive barve – barvo ciklame. Čeprav je barvna shema črno-bela, nismo uporabili povsem črne in bele barve, temveč manj nasičena odtenka obeh. S tem smo zagotovili, da vrh in dno strani nista prevladujoča, kadar si ogledujemo produkte.

SAMODEJNO ISKANJE

Ne poznate imena odtenka? Nič za to. V spletni trgovini Nugenesisnails lahko iščete po imenu, oznaki in opisu produkta. Začnite tipkati svoj iskalni kriterij in sproti se vam izpišejo vsi rezultati, ki ustrezajo vašemu iskalnemu kriteriju.

MOBILNA IZKUŠNJA

Ne samo, da ljudje večinoma brskamo po spletu prek naših mobilnih telefonov, temveč prek telefona opravimo tudi vse več nakupov. V ta namen smo poskrbeli, da je nakuopovalna izkušnja v spletni trgovini Nugenesisnails prijetna na vseh napravah. Vse pomembne informacije so hitro dostopne in na dosegu prsta.

B2B MODUL

Kupci, ki na različnih območjih izvajajo maloprodajo, lahko ustvarijo podjetniški račun in opravljajo nakupe po veleprodajnih cenah.

VEČNIVOJSKE KATEGORIJE

Spletna trgovina Nugenesisnails ima v sovji ponudbi raznolik nabor produktov, ki so razvrščeni v hierarhično urejene kategorije in podkategorije. S tem smo uporabnikom spletne trgovine omogočili lažjo navigacijo po spletišču, obenem pa pohitrili postopek iskanja in brskanja po artiklih.

IZPOSTAVLJENO

Nugenesisnails.hr - Reference - Izdelava spletnih trgovin Revolver - hitri nakup

HITRO NAKUPOVANJE

Čas je denar! Na vsakem koraku je omogočeno hitro dodajanje artiklov v košarico, seznam želja ali v primerjalnik. Z dostopnimi bližnjicami do ključnih korakov nakupa smo želeli pohitriti postopek nakupa in tako izboljšati uporabniško izkušnjo.

SLIKA POVE VEČ KOT 1000 BESED

Predstavljajte si pravo barvo. Izdelkom v spletni trgovini Nugenesis smo dodali več fotografij za boljšo predstavo, kakšen je produkt. Fotografija embalaže, zrn prahu, dokončane manikure – vse za lažjo predstavo. Za tiste, ki želijo več, pa smo spletno trgovino integrirali s platformo Instagram, kjer vas čaka čudovit izbor fotografij izdelkov z različnimi Nugenesis izdelki.

Nugenesis - Reference - Izdelava spletnih trgovin Revolver - fotografije izdelkov

Dobra praksa digitalne strategije

Zavedamo se pomena uspešnega spletnega nastopa. Še posebej, če je od njega odvisen vstop na nov, tuj trg. Za naš preboj v tujino je bila ključnega pomena sodobna spletna trgovina, ki bo zadostila vsem pričakovanjem naših kupcev. Ker pa je izdelava spletne trgovine obsežen projekt, smo za to iskali kompetentnega partnerja, ki bo razumel naše želje in jih tudi uresničil. Na podlagi priporočil in preteklih referenc smo se odločili za podjetje Revolver d.o.o.

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH) je našo spletno trgovino označilo za primer dobre prakse, kar je pokazatelj kvalitete sodelovanja z našim izvajalcem. Od samega začetka sodelovanja so nam v podjetju Revolver d.o.o. pripravili podroben pregled celotnega projekta in kar nam je bilo najpomembnejše – v vsakem koraku izvedbe so prisluhnili našim željam in nam svetovali pri odločitvah. Ob zaključku sodelovanja smo bili z našo novo spletno trgovino zelo zadovoljni, saj je izpolnila vsa naša pričakovanja. Odločitev za izdelavo nove spletne trgovine s pomočjo vavčerja se je izkazala za pravilno, smernice DIH pa so zagotovile tehnično dovršeno spletno trgovino z odlično uporabniško izkušnjo.

Maksimiljana Hofbauer, nugenesisnails.hr

Pozitivno mnenje DIH Slovenije: Nugenesisnails.hr

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.