Razvoj aplikacij po meri

Specifični izzivi potrebujejo drugačen pristop! Kadar obstoječe rešitve ne zadoščajo vašim potrebam, je prava rešitev razvoj aplikacij po meri.

IZDELAVA APLIKACIJ POVSEM PO MERI.

Razvoj aplikacij po meri ustvarja namenska personalizirana orodja, s katerimi boste vi in vaše stranke hitreje in lažje opravili želeno nalogo.

Termin »aplikacije« je zelo širok. Čeprav ga najpogosteje povezujemo z mobilnimi aplikacijami, pa so spletne aplikacije tiste, ki se najbolj približajo rešitvam v obliki programske opreme po meri. Razvoj aplikacij po meri vam v primerjavi z uporabo zunanjih rešitev prinaša večjo fleksibilnost pri delu, hitrejše rezultate, točno določen način delovanja, digitalizacijo poslovnega procesa ter neodvisnost od zunanjih ponudnikov.

Izboljšajte svoje poslovanje z aplikacijo po meri, ki bo storila točno tisto, kar si želite.

Contishop - Izdelava spletnih trgovin Revolver - administrativni vmesnik

[RAZVOJ APLIKACIJ]

Kdaj se odločiti za razvoj aplikacije po meri?

Na Agenciji Revolver ponujamo rešitve po meri za vse vrste projektov. Izdelava aplikacije po meri je prava rešitev takrat, kadar obstoječe programske rešitve ne omogočajo želenega načina dela ali želenega rezultata dela, ko opazite, da vedno več časa, energije in dela namenite ponavljajočim opravilom, ki so za vas že povsem rutinska ali pa se soočate s ponavljajočimi izzivi, ki od vas vsakič znova terjajo veliko truda za njihovo reševanje.

Razvoj aplikacije po meri vam prinese funkcionalno poslovno rešitev, ki bo pohitrila in izboljšala vaš poslovni proces. Do popolne aplikacije po meri pa pridete z našo pomočjo, saj prisluhnemo vašim željam in potrebam ter si jih prizadevamo v čim večji meri implementirati v končno rešitev.

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Razvoj aplikacij po meri se bistveno razlikuje od izdelave spletne strani ali izdelave spletne trgovine. Pri razvoju aplikacij ni pomembno le da aplikacija deluje, temveč tudi kako deluje.

Vsaka poslovna aplikacija je po meri oblikovana rešitev. Izdelali smo že vrsto spletnih in namiznih aplikacij za različne sektorje, ki so reševale zelo specifične izzive podjetij. Vsak sektor ima svoje posebnosti, ki jih upoštevamo pri razvoju poslovnih aplikacij. Naročniki nam zaupajo, ker z njimi sodelujemo skozi celoten postopek razvoja aplikacije, smo visoko fleksibilni, po željah naročnika v aplikacijo dodamo nove prilagojene funkcije ter na podlagi vsega tega izdelamo rešitev po meri, ki ustreza zahtevam naročnika.

Vi ste naš partner.

Na Agenciji Revolver vas obravnavamo kot poslovnega partnerja, s katerim tesno sodelujemo v vseh fazah projekta. Na enem mestu vam ponujamo vse storitve, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo projekta, zato da se v času izdelave lahko posvetite svojemu poslu. V vmesnih fazah pa vas aktivno vključimo v proces razvoja aplikacije po meri, s čimer zagotovimo možnost sprotnih korekcij, ki na koncu dajo najboljši možni rezultat.

Proces razvoja aplikacije po meri - Agencija Revolver

[REFERENCE]

Aplikacije po meri

Naše aplikacije obsegajo vse od enostavnih aplikacij za manjša podjetja pa do naprednih aplikacij, ki jih uporabljajo naročniki tako v javnem kot tudi zasebnem sektorju.

Nekaj primerov: interni izpitni sistem za zaposlene, s katerim se preverja ustrezna usposobljenost zaposlenih s področja varstva pri delu in požarne varnosti, B2B spletna aplikacija za upravljanje s promocijskimi ponudbami na regionalnih trgih znotraj evropskega prostora, spletna aplikacija za ustvarjanje personaliziranih pravnih dokumentov, ki jih je mogoče prenesti, natisniti in podpisati in druge.

[POSTOPEK RAZVOJA APLIKACIJE]

Izdelava aplikacije po meri

Zavedamo se, da je čas denar in da je hitrost v poslu ključnega pomena. Zato k razvoju aplikacij pristopimo na sistematičen način v večih fazah. Tako zagotovimo hiter in nemoten potek razvoja aplikacije, obenem pa vam omogočimo sprotne vpoglede z oddajo komentarjev.

Na Agenciji Revolver pred začetkom dela dodobra preučimo vaše želje in potrebe, obstoječ sistem (če ga imate) ter vaš način dela. Na podlagi teh informacij za vas izdelamo poslovno aplikacijo po meri. Pri snovanju nove programske rešitve si prizadevamo upoštevati navade naročnika in orodja, ki jih že uporablja oziroma pozna. Na tak način zagotovimo lažji prehod na uporabo nove programske rešitve. Vse vaše želje in pričakovanja nam zaupate med sproščenim pogovorom.

Niste prepričani, kako bi opisali, kaj želite? Nič za to. Na Agenciji Revolver vas vodimo skozi pogovor, v katerem nam s svojimi besedami in s pomočjo primerov predstavite svoje želje. Te želje pa nato pretvorimo v idejno zasnovo aplikacije s tehničnimi specifikacijami.

Faze projekta

Naše sodelovanje se začne s preučitvijo primera in vašega podjetja. Temu sledi pogovor za lažji oris potrebnih funkcionalnosti aplikacije. Po pogovoru pripravimo idejno zasnovo s tehničnimi specifikacijami. Tej fazi pa sledita izdelava žičnatega modela in izdelava grafičnega koncepta. Po potrditvi žičnatega modela in grafičnega koncepta nato začnemo z razvojno fazo na podlagi vsebin in podatkov, ki ste nam jih predložili.

V zaključnih fazah projekta vam omogočimo predogled delujoče rešitve, na podlagi katerega se po potrebi izvedejo dogovorjene korekture. V zadnji fazi projekta poskrbimo za integracijo aplikacije po meri v vaš poslovni proces. Po integraciji pa izvedemo izobraževanje naročnika za uporabo aplikacije ter nudimo nadaljno celovito podporo in vzdrževanje.

Načrtovanje in razvoj aplikacij po meri - Agencija Revolver

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.