Contishop

2018

Contishop.eu je platforma za promocijo, ki smo jo v sodelovanju s Spark promotions izdelali za Continental Adria.

IZVEDBA:
Contishop.eu

V sodelovanju s Spark promotions smo vzpostavili platformo za promocijo contishop.eu, ki je namenjena pooblaščenim prodajalcem izdelkov Continental. Izdelki na platformi so na voljo zaprti skupini uporabnikov, ki morajo biti pred nakupom registrirani na platformi z lastnim uporabniškim računom.

Ker je platforma za promocijo omejena na pooblaščene prodajalce izdelkov Continental, imajo člani teh skupin na voljo različne prodajne možnosti ugodnosti glede na njihovo geografsko lokacijo, glede na tip prodajalca ter glede na izdelke, ki jih sami ponujajo. Različne prodajne možnosti se kažejo v izboru izdelkov, ki so na voljo za nakup, prek terminsko, geografsko in skupinsko določenih cen ter posebnih ugodnosti. Platformo za promocijo smo opremili tudi z bonitetnim sistemom, prek katerega lahko pooblaščeni prodajalci pridobijo promocijske izdelke, ki sicer niso na voljo za prodajo.

PODROBNOSTI

BONITETNI SISTEM

Tradicionalni bonitetni sistemi temeljijo na sistemu pridobivanja in vnovčenja točk, s katerimi je mogoče znižati končni znesek nakupa. Za promocijsko platformo contishop.eu smo bonitetni sistem prilagodili tako, da poleg pridobljenih točk proizvajalec lahko najbolj uspešne pooblaščene prodajalce nagrajuje s posebnimi vzpodbudami in jim omogoči dostop do posebnih promocijskih izdelkov in omejenih izdaj le-teh.

PRILAGOJENE CENE

Na platformi contishop.eu je mogoče določiti ceno posameznemu izdelku ali skupini izdelkov glede na geografsko lokacijo in tip prodajalca. S tem naročnik vsem pooblaščenim prodajalcem v regiji zagotavlja primerne cene, ki odražajo kupno moč na pripadajočih tržiščih.

IMPLEMENTACIJA POGOJNIH IZRAZOV

Vsak izdelek je poleg cene ovrednoten tudi z dodatno številsko vrednostjo. S pomočjo te vrednosti določamo, koliko bonitetnih točk pripada kupcu ob nakupu izdelka ali obratno – koliko točk je potrebnih za nakup tega izdelka. Osnovne cene izdelkov se razlikujejo glede na tip pooblaščenega prodajalca, njegovo geografsko lokacijo in tudi glede na to, katere izdelke sam ponuja oziroma sme ponujati. Ker obstaja preveč različnih kombinacij, da bi jim ročno sledili, smo platformo za promocijo opremili z avtomatiziranim sistemom, ki na podlagi logičnih izrazov in pogojev ustrezno vrednoti izdelke ter jih ponuja le tistim, ki jih lahko vidijo in kupijo.

KLEPET V ŽIVO

Skrb za dobre poslovne odnose je na prvem mestu. Platformo smo opremili z možnostjo za neposredni klepet, s katerim naročnik svojim poslovnim partnerjem ponuja takojšno pomoč in možnost komunikacije.

EMAIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Platformo za promocijo smo opremili z avtomatiziranimi personaliziranimi e-mail. Različne skupine uporabnikov ob določenih dogodkih na platformi dobijo personaliziran e-mail, ki je namenjen le njim. S pomočjo vnaprej pripravljenih predlog lahko upravljalec platforme izbira, katerim skupinam uporabnikom in ob katerem dogodku se naj pošlje e-mail.

NAPREDNA ANALITIKA

Analitika je ključni del promocijske platforme. Contishop smo opremili z napredno analitiko, ki omogoča razširjeno analizo prodaje po geografskih parametrih, skupini kupcev, plačilnem sistemu, načinu pošiljanja, kodi kupona, povprečno vrednostjo nakupa idr. ter omogoča hitre prednastavljene obsege iskanja.

IZPOSTAVLJENO

PREGLEDNI MINIMALIZEM

Platforma za promocijo contishop.eu je namenjena poslovnim uporabnikom in prodaji B2B. Pri zasnovi platforme smo dali prednosti preglednemu, čistemu in minimalističnemu designu. V primerjavi s klasično spletno trgovino, ki primarno ponuja svoje izdelke končnim kupcem (op. prodaja B2C), smo na tej platformi zmanjšali količino promocijskih pasic ter pozivov k nakupu. Namesto tega smo izpostavili tiste elemente, ki so del personalizacije ponudbe za posamezne skupine uporabnikov.

Contishop - Izdelava spletnih trgovin Revolver - minimalistični design
Contishop - Izdelava spletnih trgovin Revolver - administrativni vmesnik
Administrativni vmesnik Contishop EU - Revolver

ADMINISTRACIJSKI VMESNIK

Napredno platformo za promocijo smo opremili s preprostim administracijskim vmesnikom, a to ne pomeni, da vključuje zgolj preproste funkcionalnosti. Administracijski vmesnik omogoča upravljalcu hitro in enostavno upravljanje z vsemi elementi platforme – tudi kompleksnejšimi. Pri zasnovi administracijskega vmesnika smo poskrbeli, da je le-ta čimbolj pregleden, preprost za uporabo in uporabniku prijazen. Na vseh delih vmesnika so na voljo tudi krajši namigi za uporabo, ki upravljalcu pomagajo predvsem pri kompleksnejših opravilih, ki jih ne izvaja tako pogosto.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.