Konfiguratorji po meri

Konfiguratorji po meri za hitrejši, učinkovitejši in povsem prilagojeni pristop k obdelavi povpraševanj in naročil.

IZDELAVA SPLETNIH KONFIGURATORJEV.

Konfiguratoji so interaktivne programske rešitve, s katerimi si podjetja olajšajo in pohitrijo prodajni cikel!

Konfiguratorji nudijo personalizacijo naročil, povpraševanj in izdelkov. Uporabnikom na enostaven in pregleden način prikažejo vse različne možnosti, med katerimi lahko izbirajo. Na tak način podjetja pridobijo točne in poglobljene informacije o željah strank in prihranijo pri času obdelave posameznega naročila.

Pravni dokumenti - Primer izpolnjevanja pogodbe

[KONFIGURATOR ZA VAŠ POSEL]

Konfigurator dvigne vaše poslovanje na naslednjo raven

Konfigurator je namenska rešitev za sprejemanje in obdelavo povpraševanj in naročil. Vsak konfigurator je po meri izdelan za specifično opravilo in potrebe podjetja ter prilagojen glede na poslovni proces podjetja. Dobro zasnovan konfigurator vam digitalizira vaš poslovni proces, pohitri vsakdanje procese, olajša postopek obdelave povpraševanj, naročil in stika s strankami ter vam zagotavlja 100 % ažurnost vaše ponudbe.

Konfigurator je prava izbira za vsa podjetja, ki na dnevni ravni prejmejo veliko splošnih povpraševanj in podrobnih naročil, pa bi si želela optimizirati postopek njihove obdelave. 

[ZAKAJ KONFIGURATOR PO MERI?]

Katere prednosti vam prinese konfigurator?

Vsaka po meri izdelana rešitev (pa naj bo to poslovna aplikacija, CRM sistem ali pa napredna spletna trgovina) na najbolj učinkovit način rešuje zelo specifičen izziv. Glavna dodana vrednost izdelave konfiguratorja po meri je, da bo povsem prilagojen reševanju izziva, s katerim se sooča vaše podjetje. Konfiguratorji so odlična izbira za nadgradnjo vaše obstoječe spletne trgovine ali pa kot samostojna programska rešitev, ki bo digitalizirala in pospešila vaš poslovni proces.

Čeprav poznamo več vrst konfiguratorjev, so najbolj poznani in uporabljeni konfiguratorji naročil, povpraševanj in ponudb ter izdelkov. Vsakdo se je že srečal s takšnim ali drugačnim konfiguratorjem: avtomobilskim konfiguratorjem, konfigurator hiše, konfigurator oken, prisotni so celo v restavracijah s hitro hrano za hitrejše oddajanje naročil. Zelo razširjeni so v avtomobilski industriji, saj jih avtohiše s pridom uporabljajo za pridobivanje strukturiranih povpraševanj, v katerih kupci natančno navedejo specifikacije, ki jih pričakujejo od izdelka – avtomobila. Konfiguratorji omogočajo natančno zbiranje podatkov, od česar imajo korist uporabniki konfiguratorja kot tudi podjetje, ki obdeluje zajete podatke.

Prednosti konfiguratorjev

Konfiguratorji prinašajo vrsto prednosti, ki so v veliki meri osredotočene na bolj učinkovito poslovanje. Bodisi prek zagotavljanja krajšega prodajnega procesa bodisi prek zmanjševanja potrebe po komunikaciji s strankami. Glavno prednost konfiguratorjev pa predstavlja korist tako podjetju kot tudi stranki.

S pomočjo konfiguratorja lahko stranke prilagodijo želeni izdelek v okviru ponujenih možnosti ali pa oddajo podrobno in jasno strukturirano povpraševanje na podlagi vnaprej opredeljenih možnosti. Ravno jasna definicija vseh možnosti na eni strani izboljša uporabniško izkušnjo stranke, saj je seznanjena o vseh možnih izbirah. Na drugi strani pa podjetju prihrani ogromno časa zaradi strukturirane oddaje povpraševanje in odsotnosti potrebe po zastavljanju dodatnih vprašanj stranki.

Primeri konfiguratorjev - Izdelava in razvoj konfiguratorjev po meri - Agencija Revolver

[REFERENCE]

Izdelava konfiguratorjev po meri

Konfiguratorji se pojavljajo v različnih oblikah, kjer so možne enostavnejše kot tudi bolj napredne izvedbe. Pogosto pa so konfiguratorji implementirani v naprednejše spletne trgovine.

Konfigurator darilnih bonov Bikenomad - Revolver Agencija

[PRIMER KONFIGURATORJA]

Konfigurator za prilagojeno doživetje

Darilni boni po večini vključujejo zgolj znesek in ime upravičenca, a na Agenciji Revolver smo šli korak dlje. Za Bikenomad smo izdelali voden spletni konfigurator za naročilo in prilagoditev darilnih bonov. Konfigurator je sestavljen iz treh glavnih korakov: uvodnega pozdrava, izbora in prilagoditve darilnega bona ter oddaje podatkov naročnika.

V drugem koraku lahko stranke prilagodijo darilni bon na tri različne načine, pri čemer vsi trije načini omogočajo sprotni preračun cene. V 1) prvem načinu lahko izbirajo med vnaprej pripravljenimi paketi in izberejo količino koriščenja paketa. Kaj pa, če prednastavljeni paketi ne ustrezajo željam? Primer – družba treh ljudi se skupaj odpravi na aktiven oddih, a ena oseba bo prisotna samo 2 dni in se ne bo udeležila ene izmed aktivnosti ter ne bo potrebovala dodatne nočitve in prehrane. Brez skrbi. V 2) drugem načinu je omogočena konfiguracija doživetja po meri, kjer stranke določijo količino in trajanje vsake izmed ponujenih možnosti. V 3) tretjem načinu pa je omogočeno naročilo tradicionalnega vrednostnega bona.

Po oddaji naročila prek konfiguratorja, se podatki posredujejo ponudniku, ki lahko pripravi kar se da točno personalizirano ponudbo na podlagi povpraševanja. Brez nepotrebnega klicanja in gore poslanih e-mailov.

Konfigurator darilnih bonov si lahko v praksi ogledate na naslovu Darilni boni Bikenomad.

[SODELOVANJE]

Spletni konfigurator po meri

Na Agenciji Revolver se zavedamo pomena hitre in učinkovite implementacije rešitev. 

Če se odločite za spletni konfigurator po meri, bomo pred začetkom dela preučili vaše želje in potrebe, obstoječ sistem (če ga imate), vaš način dela ter vse posamezne korake, ki so prisotni v procesu od prejema do zaključka naročila. Na podlagi tega bomo skupaj z vami načrtovali posamezne funkcionalnosti, faze in korake konfiguratorja. Z vašim sodelovanjem zagotovimo prisotnost vseh elementov, ki so potrebni za učinkovit zajem podatkov.

Vi ste naš partner

Na Agenciji Revolver vas obravnavamo kot poslovnega partnerja, s katerim tesno sodelujemo v vseh fazah projekta. V času izdelave konfiguratorja vas aktivno vključimo v proces njegovega razvoja. Tako zagotovimo možnost sprotnih korekcij, ki na koncu dajo najboljši možni rezultat. Ob zaključku izdelave pa poskrbimo tudi za usposabljanje za delo s konfiguratorjem ter nudimo tehnično podporo in redno vzdrževanje.

Skupaj z vami razvijemo konfigurator po meri - Agencija Revolver

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.