Pizzeria Njamy

2021

Pizzeria Njamy je picerija iz Kranja s 27-letno tradicijo. V njihovi ponudbi najdete vse od svežih dnevnih malic in domačih jedi, pic, solat, kruhkov, ocvrtih jedi ter testenin. Vse dobrote pa dostavljajo na vaš dom, v službo, družbo ali na klopco v park.

IZVEDBA:
Pizzeria Njamy

Za Pizzerio Njamy smo izdelali spletno trgovino za naročanje in dostavo hrane. Spletna trgovina je povsem prilagojena potrebam gostinskega sektorja, kjer je potreben hiter odziv na prejeta naročila in hitro pošiljanje povratnih informacij.

V ta namen smo spletno trgovino opremili z naprednim opozorilnim sistemom za nova naročila. Prvi opozorilni sistem uporablja zvočna opozorila, ki zaposlenim v piceriji sporočajo, da so prejeli novo naročilo. Zvočno opozorilo je dejavno, dokler ga nekdo od zaposlenih ne ugasne in s tem potrdi prejem naročila. Opozorilni sistem poleg novega naročila zazna tudi povezavo z internetom in dosegljivost spletne strani ter v primeru, da ni povezave sproži zvočno opozorilo. Drugi opozorilni sistem pa je namenjen obveščanju kupca. Natakar oz. administrator lahko na enostaven način s pomočjo prednastavljenih kratkih opozoril kupcu sporoči status njegovega naročila, zahteva dodatne informacije od naročnika ali prekliče naročilo. Primer takšnega obvestila je informacija o času dostave, ki se v delovnih okoljih vedno nanaša na razpoložljive vire v kuhinji in v primeru dostave še oddaljenost naročnika.

Sto ljudi, sto okusov. Ker so naši okusi zelo različni, smo v spletni trgovini omogočili možnost prilagajanja vsake pice z neomejenim številom dodatkov. Tako lahko kupci naročijo različne dodatke za različne pice in si s tem ustvarijo pico po lastnem okusu.

PODROBNOSTI

PICA “PO MERI”

Poznate tisti občutek, ko si v piceriji z natakarjem kažete, kako velika je posamezna pica? Ali pa ko naštevate, katere dodatke vse želite na vaši pici in zagotovo katerega izpustite? Spletno trgovino Pizzerie Njamy smo opremili z izbirnikom velikosti pice in dodatkov na pici. Dodatke je mogoče izbirati za vsako pico posebej, pri čemer je število dodatkov na posamezni pici neomejeno. Tako si uporabniki lahko ustvarijo pico po lastnih željah.

ZVOČNO OPOZORILO

Delo v kuhinji je zelo dinamično, včasih pa tudi zelo glasno. Spletna trgovina Pizzerie Njamy je opremljena s posebnimi zvočnimi opozorili, ki obveščajo kolektiv, da je prispelo novo naročilo. Zvok opozarja na nova naročila, dokler natakar ne klikne na opozorilo in tako potrdi prejem naročila.

KATEGORIZACIJA IN IKONOGRAFIJA

Ponudba Pizzerie Njamy je zelo pestra, saj ponujajo vse od pizz, malic, solat, ocvrtih jedi, domačih jedi na žlico, Njamy kruhkov, testenin, smoothijev in še več! Da uporabniki lažje spoznajo celotno ponudbo Pizzerie Njamy, smo krovne kategorije jedi opremili z ikonografijo po meri ter temu primerno hierarhično uredili meni celotne ponudbe.

HITRA OBVESTILA KUPCU

Če ste kdaj naročali dostavo hrane, je bilo eno izmed vprašanj zagotovo: “Koliko časa bo trajalo?” V ta namen smo spletno trgovino opremili z možnostjo pošiljanja prednastavljenih personaliziranih hitrih obvestil kupcu, s katerimi lahko picerija na enostaven način obvešča kupca o statusu njegovega naročila. Primer takega hitrega obvestila je “Dostavimo v 30 minutah.”

VIDEO OZADJE

Marsikomu od nas se pocedijo sline, ko zremo v pečico, kjer se peče nekaj slastnega. Da se vam bodo sline še dodatno pocedile, smo vstopno stran opremili z video ozadjem pice, ki se peče v krušni peči. Video je opremjen z dvema CTA – gumb za hitro naročilo in gumbom za klic na telefonsko številko picerije.

IZBIRA DOSTAVE V OKOLIŠU

Ob naročilu kupec izbira območje dostave, kjer si pomaga z zemljevidom, končna cena pa se preračuna glede na njegovo izbiro okoliša.

IZPOSTAVLJENO

Pizzeria Njamy - Prilagodljiva blagajna - Izdelava spletnih trgovin Revolver

PRILAGAJANJE NAROČILA

V postopku zaključka naročila uporabnik izbere okoliš dostave in način plačila. Pri izbiri okoliša dostave si uporabnik lahko pomaga z zemljevidom različnih okolišev, konča cena dostave pa se avtomatsko preračuna glede na izbrani okoliš. Hkrati pa lahko uporabnik izbere tudi način plačila ali pa se odloči za osebno prevzem naročenih jedi.

Prilagojeno za mobilne naprave

Uporabniki največ brskamo po spletu prek mobilnih naprav. Uporabnikom je omogočeno hitro in enostavno dodajanje artiklov v košarico. Celoten postopek nakupa je prilagojen uporabnikom mobilnih naprav.

Pizzeria Njamy - predstavitev mobilne različice spletne trgovine - Izdelava spletnih trgovin Revolver

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.