Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje in dober prvi vtis? Ljudje smo vizualna bitja in prvi vtis je pomemben. Naj bo vaš prvi vtis nepozaben s podobo, ki očara.

NAVDUŠITE Z REVOLVERJEM.

Ne glede na to, kako dober je vaš produkt in kako zanimiva je vaša vsebina, ljudje to ocenimo najprej z našimi očmi.

Ljudje smo vizualna bitja in prvi vtis je vedno pomemben. Na agenciji Revolver vam ustvarimo podobo, za katero se bodo ozrle mnoge oči. Ta podoba pa bo vedno znova vzbujala radovednost in željo po stiku z vami.

Dober design pozitivno vpliva na vaš ugled in krepi zaupanje strank v vas in vase delo. Ne glede na to ali potrebujete celostno grafično podobo, objavo za družbena omrežja ali pa oglas za tiskane medije, na agenciji Revolver poskrbimo, da boste pustili vtis že ob prvem pogledu.

Agencija Revolver - grafično oblikovanje: Otium

[REFERENCE]

Kreativne rešitve po vaših željah.

Grafično oblikovanje obsega širok nabor storitev. Na agenciji Revolver nudimo unikatne in kreativne rešitve po vaših željah s področja izdelave logotipov, oblikovanja celostnih grafičnih podob, tiskovin, fotografij, priprave oglasov in priprave digitalnih vsebin.

[NOVA GRAFIČNA PODOBA]

Potrebujete poživitev svoje podobe?

Dober design je brezčasen, a to ne pomeni, da ga ni potrebno občasno osvežiti. S premišljenimi variacijami vaše obstoječe grafične podobe dajete svojim strankam in poslovnim partnerjem vedeti, da ste v koraku s časom. Ne glede na to ali si želite popolne preobrazbe, poživitve obstoječe podobe ali pa dopolnitve svojega nabora grafičnih vsebin, na agenciji Revolver poskrbimo za vse vaše potrebe – in to povsem po vašem okusu.

Agencija Revolver - grafično oblikovanje: Prenova logotipa za Zdravstveni dom Slovenj Gradec
Agencija Revolver - grafično oblikovanje

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Dober design nikoli ne nastane čez noč. Tu nastopi grafično oblikovanje, katerega rezultat je dober design. Cilj dobrega designa je grafična vizualizacija vsebine in njenega sporočila. Za dosego tega je potrebno dobro premisliti vsak element in mu določiti namen v končnem designu. Za to je potreben tehten razmislek o vseh komponentah končnega designa, ki imajo velik vpliv na to, kako vas drugi vidijo. Slika pove več kot 1000 besed in na agenciji Revolver se potrudimo, da vam ne zmanjka besed pri vizualnem sporočanju vaše zgodbe.

Vi ste naš partner.

Naši okusi so različni, kar predstavlja svojevrsten izziv, če želimo ugoditi večini. Na agenciji Revolver prisluhnemo vašim željam in upoštevamo vaš stil, ki ga nato čim bolj približamo temu, kar bi ustrezalo vašim ciljnim strankam. Aktivno vas vključimo v postopek izbire grafičnih smernic in izdelave grafičnih konceptov, obenem pa vam svetujemo o različnih trendih in njihovem učinku na prodajo. Na agenciji Revolver poskrbimo, da z našimi rešitvami zasijete v pravi luči.

[GRAFIČNA PODOBA]

Postopek izdelave grafične podobe

Grafična podoba (logotip, vizitka, letak, oglas, celostna grafična podoba) je odraz vas in vašega podjetja. Zato je pomembno, da se predstavite v najboljši možni luči. Na agenciji Revolver vam pomagamo pretvoriti vašo grafično podobo v učinkovita orodja za pospeševanje prodaje in izgradnjo dobrih odnosov z vašimi strankami in poslovnimi partnerji.

Pred začetkom dela bomo dobro spoznali vas in vaše podjetje. Tako zagotovimo, da za vas pripravimo rešitev, ki ustreza tako vašim potrebam kot vašim željam. V drugem koraku preučimo, kaj želite sporočiti in predvsem – komu. V poslu velja načelo, da je potrebno »svoje stranke poznati bolje, kot se poznajo same«. Da bi bolje spoznali vaše stranke, naredimo raziskavo trga in preverimo, kaj počnejo vaši konkurenti, zato da ste vedno en korak pred njimi.

V naslednjem koraku pripravimo osnutek grafičnega izdelka, ga dopolnimo na podlagi vaših komentarjev in poskrbimo za končno izvedbo.

Faze projekta

Preučitev obstoječe podobe, določitev sporočila vizualizacije, idejna zasnova, izdelava koncepta, svetovanje o najboljših možnostih izvedbe, izvedba predogleda, korektur ter realizacija grafične rešitve.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšen logotip moram poslati?

Večje je boljše. Praviloma za oblikovanje vseh materialov potrebujemo vektorsko različico logotipa v formatih .pdf, .cdr, .ai ali .eps. Izjemoma lahko uporabimo tudi visokoločljivostni logotip v formatu .png. Če nimate izdelanega logotipa ali celostne grafične podobe, vam glede na vaše potrebe in želje nudimo tudi to.

Katere storitve ponujate?

V sklopu storitve oblikovanja ponujamo oblikovanje digitalnih kot tudi tiskanih materialov. Pri nas lahko naročite oblikovanje grafik za uporabo na spletu ali email marketingu (bannerji, naslovne grafike, prodajne pasice, objave za družbena omrežja, predstavitve izdelkov v spletni trgovini, mailing) ali izdelanih tiskovin (oblikovanje vizitk, letakov, plakatov, brošur, katalogov itd.).

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.