Izdelava spletnih strani

Vaša spletna prisotnost ni popolna brez spletne strani, ki izraža, kdo ste in zakaj si vas morajo ljudje zapomniti. Izdelava spletnih strani je z nami preprosta.

POKAŽITE LE NAJBOLJŠE.

Najboljše spletne strani ne le, da izgledajo dobro, temveč so tudi uporabne.

Uporabne spletne strani so tiste, ki jim uspe najti pravo razmerje med dobro vsebino in še boljšo uporabniško izkušnjo. Izdelava spletnih strani na agenciji Revolver upošteva načelo “bolj kot je spletna stran preprosta in urejena, lažje jo bodo vaši obiskovalci razumeli in se premikali po njej” – s tem pa se tudi dlje časa zadržali na njej.

Pokažite se v najboljši možni luči z novo spletno stranjo, zaupajte izdelavo spletne strani nam.

[NOVA SPLETNA STRAN]

Zakaj potrebujete novo spletno stran!

Dobro izdelane spletne strani dvigajo ugled vam in vašemu podjetju, privabljajo obiskovalce in imajo sposobnost pretvarjanja obiskovalcev v stranke.  Ažurne informacije, nova vsebina, upoštevanje grafičnih trendov, prikaz na vseh mobilnih napravah ter vrhunska uporabniška izkušnja so lastnosti dobro izdelane spletne strani. Če ste ob kateri lastnosti pomislili, da bi jo lahko izboljšali, potem je čas za izdelavo nove spletne strani. Ne glede na to ali si želite manjše poživitve spletne strani, prenovo spletne strani ali izdelavo nove spletne strani, na agenciji Revolver z veseljem prisluhnemo vašim željam in jih pomagamo uresničiti.

Agencija Revolver - izdelava spletnih strani: Berk
Izdelava spletnih strani - agencija Revolver

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Izdelava spletne strani je obsežen projekt, ki zahteva prav posebno pozornost, saj končni rezultat vpliva na vaš ugled in prepoznavnost na spletu. Izdelava spletnih strani med seboj povezuje različne komponente – vse od vsebine, dizajna pa do tehnične izvedbe – kar prinaša veliko mero odgovornosti, pogosto pa tudi skrbi. Zato smo tu mi.

Vi ste naš partner.

Najboljše rezultate dosegamo, kadar združimo moči. Zato vas na agenciji Revolver obravnavamo kot poslovne partnerje, s katerimi tesno sodelujemo v vseh fazah projekta. Aktivno vas vključimo v projekt, saj si želimo slišati vaša mnenja in predloge. Na tak način skupaj z vami po vaših željah izdelamo unikatno zasnovano spletno stran z moderno in dovršeno obliko, ki je podprta s prijaznim in preglednim urejevalnikom vsebin.

[REFERENCE]

Izdelujemo spletne strani, ki prodajajo.

Skupaj z vami snujemo drzne in inovativne rešitve, ki so povsem prilagojene vašim željam in potrebam. Spletne strani izdelane pri nas se ponašajo z dovršeno in moderno obliko, so prilagojene za prikaz (responsive design) tako na velikih zaslonih kot na mobilnih napravah ter podprte s prijaznim in preglednim urejevalnikom vsebin.

[IZDELAVA SPLETNIH STRANI]

Postopek izdelave spletne strani

Na agenciji Revolver si prizadevamo, da celoten postopek izdelave spletne strani poteka hitro in tekoče. Za dosego tega pa sta ključnega pomena dobra komunikacija in jasna predstava o projektu. Že pred začetkom dela bomo z vami dodobra preučili vaše potrebe in želje, saj si želimo izdelati spletno stran, ki bo povsem dosegla vaša pričakovanja. Na podlagi pogovora bomo nato skupaj zastavili cilje spletne strani in način doseganja le-teh. V naslednjem koraku določimo vsebino in informacijsko arhitekturo ter ergonomijo spletnega mesta, ki ga podpremo s tehnološko dovršeno rešitvijo. Določimo še naziv spletnega mesta, izvedemo registracijo domene in uredimo gostovanje na naših strežnikih. Nato pa začnemo z izvedbo.

Izdelava spletnih strani v 3 korakih

  1. Sporočite nam vaše želje in pripravite vsebino.
  2. Izdelamo žičnati model z grafično predlogo.
  3. Na podlagi grafične predloge izdelamo spletno stran po meri.

Faze projekta

Naše sodelovanje se začne s preučitvijo primera in vašega podjetja. Nato pripravimo idejno zasnovo, ki ji sledita izdelava žičnatega modela in izdelava grafičnega koncepta. V naslednji fazi skupaj izberemo vsebine, na agenciji Revolver pa vam še svetujemo o najboljših možnostih izvedbe in smiselni uporabi tehnologij. Ko gre projekt proti koncu, poskrbimo za izvedo predogleda in potrebnih korektur. V zadnji fazi pa poskrbimo za zagon spletnega mesta, izobraževanje naročnika ter nudimo celovito podporo.

Agencija Revolver - Izdelava spletnih strani: UPD Pozejdon

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko stane izdelava spletne strani?

Cena izdelave spletne strani je odvisna od količine vsebine (tj. podstrani), grafične zasnove, števila različnih tipskih podstrani, števila jezikovnih različic, integracij z drugimi storitvami ter razvoja funkcionalnosti po meri. Za točno ceno nam pošljite povpraševanje s čim več podatki.

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Čas izdelave spletne strani je odvisen od zahtevnosti in količine vsebine ter ali so vsi materiali na voljo pred začetkom dela. Čas izdelave prične teči od trenutka potrditve zasnove spletišča in prejema vseh potrebnih materialov s strani naročnika (slik in besedil). Čas izdelave nove spletne strani praviloma traja od 14 dni naprej.

Kaj potrebujem za novo spletno stran?

Čez postopek izdelave nove spletne strani vas vodimo na Agenciji Revolver. Preden pa se lotite izdelave, je dobro pripraviti čimveč vsebin s tega seznama.

Kdaj je čas za novo spletno stran?

Če se vaša spletna stran počasi nalaga,  se ne prikazuje pravilno na mobilnih napravah, je na njej neposodobljena vsebina, ki neustrezno predstavlja vas in vaše podjetje ali pa jo je preprosto nemogoče urejati – takrat je zagotovo čas za novo spletno stran.

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.