Logotip

Logotip je kot prvi pozdrav – od njega je odvisno, kakšen vtis pustimo in kako si nas bodo ljudje zapomnili. Očarajte in poskrbite, da si vas zapomnijo in ohranijo v lepem spominu.

ČAS JE ZA BREZČASEN LOGO.

Logotip je temelj celostne grafične podobe.

Logotip je najpomembnejši del celostne grafične podobe vsakega podjetja. Je izhodišče za vse ostale grafične elemente, zato mu je potrebno nameniti veliko pozornosti. Dobro oblikovan logotip učinkovito komunicira glavno sporočilo, je vsestransko uporaben, preprost in brezčasen. Dober logotip vzdrži preizkus časa, se ne uklanja trenutnim trendom in nikoli ne gre iz mode. Je takšen tudi vaš logotip?

[REFERENCE]

Logotip po meri

Na agenciji Revolver imamo večletne izkušnje s področja oblikovanja logotipov tako za podjetja kot tudi za javne ustanove. Obožujemo raznolikost in z veseljem se poigravamo z različnimi stili in koncepti. Prepričani smo, da smo pravi naslov za izdelavo vašega novega logotipa.

[IZDELAJMO LOGOTIP]

Vaš logotip je pomemben

Logotip je osrednji element vaše celostne grafične podobe, od katerega so odvisni vsi ostali elementi. Čeprav je logotip praviloma sestavljen iz simbola in tekstovnega dela, temu ni nujno vedno tako. Osnovni cilj dobrega logotipa je še vedno to, da je razpoznaven in da uspešno sporoča identiteto vašega podjetja ali blagovne znamke. Kako to doseže, pa je stvar oblikovne presoje in sporočilnosti končne izvedbe. Ne glede na to, kako je vaš logo sestavljen, na agenciji Revolver poskrbimo, da se povsem prilagaja identiteti in viziji vašega podjetja.

Revolver - logotip - vaš logotip je pomemben
Revolver - logotip - sodelujte z nami

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Na agenciji Revolver prisluhnemo vsem vašim željam in vam svetujemo o različnih možnostih izdelave logotipa. Ne glede na to ali gre za povsem nov logotip, drastično ali subtilno prenovo obstoječega logotipa – z vso skrbnostjo se posvetimo tudi najmanjšim detajlom.

Vi ste naš partner.

Želimo, da vedno očarate in pustite dober vtis. Zato vas obravnavamo kot partnerja pri oblikovanju vašega logotipa. Pred začetkom dela dobro spoznamo vaše podjetje, da skupaj odkrijemo, kaj želite sporočiti svetu. Tekom izvedbenega procesa pa vas na agenciji Revolver aktivno vključimo v vse faze izdelave vašega logotipa.

 

[ZAČNIMO PRENOVO]

Čas je za nov logotip

Imate občutek, da vaš logotip ne predstavlja dobro vašega podjetja ali blagovne znamke? Potem je vsekakor čas za spremembo. Ustrezno in premišljeno oblikovan logotip je močno orodje v nastopu na trgu in razlikovanju od konkurence. Verjamemo, da ste strokovnjaki na svojem poslovnem področju – naj tudi vaš logo odraža to. Na agenciji Revolver poskrbimo, da bo vaš logo strankam jasno sporočal poslanstvo in vrednote vašega podjetja.

Faze projekta

Preučitev vaših potreb in vašega podjetja, preučitev ciljne publike, določitev ključnega sporočila, določitev tipografije, izbor barvne sheme, kreativna zasnova, priprava smernic grafične podobe, izvedba korektur.

Revolver - logotip - čas je za nov logotip

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.