Izdelava WordPress spletnih strani

Najboljše spletne strani odlikuje dobra in posodobljena vsebina! Prevzemite nadzor nad vsebino svoje nove unikatne spletne strani.

IZDELAVA WORDPRESS SPLETNIH STRANI - OBLIKOVANJE POVSEM PO MERI.

WordPress je več kot le platforma za bloganje.

WordPress ni več zgolj platforma za bloganje, temveč popolnoma prilagodljiv sistem za upravljanje vsebin. Ne glede na to ali imate velike ali majhne želje, z WordPress spletno stranjo so vse uresničljive. Za izdelavo WordPress spletnih strani ne potrebujete najeti velikega števila spletnih razvijalcev – samo nekoga, ki vam bo prisluhnil.

Agencija Revolver je vaš dolgoročni WordPress partner, ki prisluhne vsem vašim spletnim željam. Zaupajte nam izdelavo vaše nove WordPress spletne strani.

[REFERENCE]

Izdelujemo spletne strani, ki očarajo in prodajajo.

Skupaj z vami snujemo drzne in inovativne rešitve, ki so povsem prilagojene vašim željam in potrebam. Spletne strani izdelane pri nas se ponašajo z dovršeno in moderno obliko, so prilagojene za prikaz (responsive design) tako na velikih zaslonih kot na mobilnih napravah ter podprte s prijaznim in preglednim urejevalnikom vsebin.

[IZDELAVA WORDPRESS SPLETNIH STRANI]

Prednost WordPress spletnih strani je njihovo preprosto urejanje

Splet se hitro spreminja. Tehnologije prihajajo in odhajajo, a WordPress ostaja. Platforma WordPress ima dve odliki, zaradi katerih je izdelava WordPress spletnih strani na agenciji Revolver odlična izbira. Platformo WordPress razvija in posodablja bogata programerska skupnost, kar zagotavlja doseganje najvišjih varnostnih in tehnoloških standardov. Upoštevanje teh standardov pa se neposredno odraža na kvaliteti vašega spletišča in pozitivnem vplivu na obiskovalce vaše spletne strani. In kar je najpomembneje za naše naročnike – WordPress spletne strani odlikuje uporabniku prijazen vmesnik. Z njegovo pomočjo je urejanje WordPress spletne strani hitro in preprosto.

Vtičniki, vtičniki, vtičniki – kako je z vzdrževanjem WordPress spletnih strani?

Platforma WordPress je poznana po tem, da omogoča dodajanje funkcionalnosti prek vtičnikov. Ker pa gre za dodatke, ki razširjajo osnovne funkcionalnosti spletne strani, predstavljajo dodatno tveganje. Neposodobljeni vtičniki predstavljajo varnostno tveganje, s čimer lahko vaša spletna stran postane tarča vdorov.

Na agenciji Revolver poleg izdelave poskrbimo tudi za vzdrževanje spletne strani in njeno tehnično brezhibnost. Spletno stran sproti prilagajamo novim varnostnim zahtevam ter po predhodnem varnostnem preizkusu posodabljamo vse njene vtičnike. S tem je vaša spletna stran varna, tehnično brezhibna in uporabnikom prijazna.

Izdelava Wordpress spletnih strani -Revolver - varnost
Izdelava Wordpress spletnih strani poteka s sodelovanjem s partnerjem

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Na agenciji Revolver izdelava WordPress spletnih strani temelji na stremenju v prihodnost. Vse naše WordPress spletne strani so zasnovane tako, da omogočajo bodočo rast in razvoj. V praksi to pomeni, da so naše WordPress spletne strani izdelane tako, da dopuščajo ustvarjanje nove raznolike vsebine kot tudi dodajanje novih funkcionalnosti. WordPress spletne strani, ki jih izdelamo, nenehno posodabljamo, gradimo na obstoječih funkcionalnostih in izboljšujemo celostno uporabniško izkušnjo.

Na agenciji Revolver prisluhnemo našim naročnikom in jih obravnavamo kot naše poslovne partnerje. Z našimi partnerji tesno sodelujemo na vsakem koraku izdelave WordPress spletne strani in jim z njimi pomagamo dosegati dolgoročno zastavljene cilje in rezultate.

Vi ste naš partner.

Najboljše rezultate dosegamo, kadar združimo moči. Na agenciji Revolver smo v sodelovanju z našimi partnerji izdelali več WordPress rešitev za mala in srednje velika podjetja. Postopek izdelave WordPress spletnih strani je enak kot pri izdelavi spletnih strani na drugih platformah. V vseh fazah projekta vas aktivno vključimo v postopek izdelave, zato da dosežemo vsa vaša pričakovanja. Obenem pa na podlagi vaših želja pripravimo vnaprej oblikovane gradnike, s katerimi na najlažji možen način urejate svojo WordPress spletno stran.

[IZDELAVA WORDPRESS SPLETNE STRANI]

Drugačna izdelava WordPress spletnih strani

WordPress spletne strani veljajo za ene izmed najhitreje izdelanih spletnih strani – v kolikor uporabimo vnaprej pripravljeno predlogo. Na agenciji Revolver smo k izdelavi WordPress spletnih strani pristopili malce drugače. WordPress spletne strani ne obravnavamo kot »instant« spletne strani, temveč kot močno orodje, s katerim podjetje kuje svojo poslovno pot. Verjamemo, da si za to želite močno in najboljše orodje – in na agenciji Revolver vam ga zagotovimo.

Na agenciji Revolver izdelujemo unikatne spletne strani – tudi na platformi WordPress. Vi ste naš partner in želje naših partnerjev so na prvem mestu. K vsakemu projektu pristopimo z mislijo, kaj se zgodi po koncu projekta in spletno stran predamo v upravljanje vam. Na agenciji Revolver želimo ponuditi čim boljšo uporabniško izkušnjo – ne le obiskovalcem vaše spletne strani, temveč tudi vam kot njenemu urejevalcu. Zato za vsakega partnerja pripravimo spletno stran povsem po njegovih željah. Za povrhu vsega pa glede na vaše potrebe prilagodimo tudi administracijski vmesnik vaše spletne strani. Čeprav sta si preprosto urejanje in unikatnost spletne strani včasih nasprotujoča pojma, vam na agenciji Revolver ponujamo ravno to: unikatne spletne strani, ki so preproste za urejanje.

Faze projekta

Ne glede na to ali se odločite za preprosto ali napredno WordPress spletno stran, na agenciji Revolver posvetimo pozornost vsaki malenkosti. Pred začetkom dela preučimo vaše podjetje in vaše potrebe. Na podlagi tega pripravimo idejno zasnovo spletne strani in žični model. V naslednji fazi skupaj izberemo primerno osnovo za vaše potrebe ali pa za vas pripravimo povsem unikaten grafični koncept. V nadaljevanju skupaj izberemo spletne vsebine in vam po potrebi tudi pomagamo pri pripravi le-teh. Svetujemo vam o vseh možnostih izvedbe in uporabi tehnologij, izvedemo predogled in korekture. Ob koncu projekta zaženemo spletno mesto, za vas pripravimo usposabljanje za urejanje spletne strani ter vam nudimo popolno tehnično podporo.

Izdelava Wordpress spletnih strani - čas je za unikatno spletno stran

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko naložim svoj vtičnik?

Praviloma ne, razen po dogovoru. Po koncu izdelave spletne strani nudimo tudi redno vzdrževanje spletne strani in tehnično podporo. Za zagotavljanje nemotenega delovanja vse komponente predhodno preizkusimo. Dodajanje nepreizkušenih komponent lahko povzroči motnje v delovanju in potrebo po odpravljanju težav.

Med katerimi temami lahko izbiram?

Čeprav je WordPress znan po sistemu tem, na Agenciji Revolver ne uporabljamo vnaprej narejenih tem. Vsaka naša spletna stran je izdelana povsem po meri za vsakega naročnika posebej – od grafične zasnove, programiranja funkcionalnosti do končne izvedbe.

Ali je mogoče preoblikovati obstoječo spletno stran v spletno trgovino?

Če je bila WordPress spletna stran izdelana na Agenciji Revolver, jo je z doplačilom mogoče preoblikovati v WordPress/Wocommerce spletno trgovino. Če je WordPress spletno stran izdelal nekdo drug, predlagamo izdelavo povsem nove spletne trgovine oz. celostno predelavo spletne strani.