Operativne tiskovine

Operativne tiskovine so del celostne grafične podobe, ki pripovedujejo zgodbo in vlivajo zaupanje v podjetje in njegovo delo. Naredijo močan prvi vtis, ki ga je kasneje težko spremeniti.

NAREDITE DOBER PRVI VTIS.

Že imate operativne tiskovine?

Med operativne tiskovine štejemo vse elemente celostne grafične podobe, ki jih podjetje potrebuje za svoje delovanje in predstavitev na trgu. Med osnovne operativne tiskovine sodijo dopisni papir, ovojnice, vizitke, mape, računi in razni obrazci. Zaradi velike konkurence na trgu pa so danes za vsako podjetje najpomembnejše in najučinkovitejše operativne tiskovine: plakat, vizitka in brošura.

[REFERENCE]

Operativne tiskovine po meri

Na agenciji Revolver vizualiziramo rešitve za vse vaše potrebe in želje. Imamo večletne izkušnje s področja grafičnega oblikovanja različnih aplikacij, ki so izpeljane iz celostne grafične podobe podjetja: vse od vizitk, promocijskih letakov pa do označevalnih tabel. Zaupajte nam in očarajte z vsakim najmanjšim grafičnim detajlom.

Revolver - operativne tiskovine - oblikovanje in izdelava vizitk

VIZITKA

Imate sestanek s poslovnimi partnerji? Se pogosto udeležujete srečanj, konferenc in mreženj? Pustite dober prvi vtis s poslovnimi vizitkami po meri.

od 30 €
Revolver - operativne tiskovine - oblikovanje in izdelava plakatov

PLAKAT

Želite oglaševati vaše podjetje ali dogodek? Omislite si privlačen, preprost in informativen plakat z jasnim sporočilom. Na voljo v različnih velikostih.

od 90 €
Revolver - operativne tiskovine - oblikovanje in izdelava zloženk

ZLOŽENKA

Povejte svojo zgodbo: predstavite svojo dejavnost, program ali svoje izdelke s profesionalnimi tiskanimi ali spletnimi zloženkami.

od 150 €

[OPERATIVNE TISKOVINE]

Osnovne operativne tiskovine

Med osnovne operativne tiskovine sodijo dopisni papir, ovojnice, vizitke, mape, računi in razni obrazci. Ob prvem pogledu gre za papirnate malenkosti, a naj vas videz ne zavede. Omenjene tiskovine pogosto predstavljajo prvi stik potencialne stranke z vašim podjetjem: bodisi ko vzame vašo kuverto iz nabiralnika ali pa ji v roke izročite svojo vizitko. Poskrbite, da pustite dober vtis in da od prvega trenutka dalje izražate zaupanje, kompetentnost in stabilnost.

Dodatne operativne tiskovine

Svojo prepoznavnost lahko gradite prav na vsakem koraku in na mnogo različnih načinov. Prvi stik s svojo stranko lahko opravite celo na daljavo – brez da potencialna stranka od vas karkoli prejme. Očarate lahko s prepoznavnimi promocijskimi tiskovinami, zastavami, delovnimi oblačili, označbami avtomobilov, označevalnimi in usmerjevalnimi tablami na parkiriščih, stavbah, pisarnah, in še več. Na agenciji Revolver poskrbimo, da je vsak detajl na svojem mestu in da vas predstavlja na najboljši možni način.

Revolver - operativne tiskovine - brošura
Revolver - operativne tiskovine - sodelujte z nami

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Na agenciji Revolver poskrbimo, da na vsakem koraku pustite dober vtis. Z veseljem prisluhnemo vsem vašim željam in potrebam ter vam svetujemo o izvedbenih možnostih operativnih tiskovin. Ne glede na to ali ste majhno ali veliko podjetje – povsem se vam posvetimo.

Faze projekta

Preučitev vaših potreb in vašega podjetja, preučitev ciljne publike, določitev ključnega sporočila, določitev medija in izvedbe, kreativna zasnova, izvedba zasnove, izvedba korektur.

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.