Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin z ekipo strokovnjakov z več kot 15 let iskušenj. Svojim kupcem ponudite nepozabno nakupovalno izkušnjo, zaradi katere se bodo vedno znova vračali. Izkoristite ves svoj prodajni potencial.

POSPEŠITE SVOJO PRODAJO.

Splet je prodajni prostor s svojimi pravili igre.

Izdelava spletnih trgovin, ki prodajajo! Splet je postal prodajni prostor, na katerem veljajo drugačna pravila igre kot smo jih vajeni iz obiskov klasičnih trgovin in nakupovalnih centrov. Ponudnikov je ogromno, ki med seboj tekmujejo za pozornost potencialnih kupcev. Najboljše spletne trgovine so ravno tiste, ki uspešno nagovorijo potencialne kupce in jim ponudijo prijetno uporabniško in nakupovalno izkušnjo. Na agenciji Revolver ustvarjamo prav takšne spletne trgovine.

[REFERENCE]

Izdelujemo spletne trgovine, ki očarajo in prodajajo

Na agenciji Revolver posebno pozornost namenjamo vašim kupcem. Izdelava spletnih trgovin na agenciji Revolver zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo, na podlagi katere lahko obiskovalce pretvorimo v kupce. Spletne trgovine izdelane pri nas se ponašajo z dovršeno in moderno obliko ter so prilagojene za prikaz (responsive design) tako na velikih zaslonih kot na mobilnih napravah. Na tak način omogočamo kupcem hiter dostop do izdelkov in enostaven nakup, kar je bistvenega pomena za uspešno prodajo na spletu.

[IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN]

Zakaj naše trgovine prodajajo

V množici ponudnikov različnih storitev in produktov je pomembno, da izstopate in svojim kupcem ponudite tisto, kar želijo. Na agenciji Revolver vam pomagamo ugotoviti, kdo so vaši potencialni kupci, kakšne so njihove potrebe, nato pa ustvarimo spletno trgovino, ki najbolj učinkovito nagovarja prav te kupce.

Agencija Revolver - Izdelava spletnih trgovin, ki očarajo in prodajajo

[SODELOVANJE]

Zakaj sodelovati z nami?

Splet je postal nov prodajni kanal, ki ima v primerjavi s klasično trgovino številne prednosti. Postavitev kvalitetne spletne trgovine zahteva širok spekter znanj. Na agenciji Revolver nudimo celovito podporo pri zasnovi, izvedbi, vzdrževanju in optimizaciji spletnih trgovin. Naša prednost je, da vam nudimo vse na enem mestu. Na agenciji Revolver ne poskrbimo le za izvedbo spletne trgovine. Za vas izvedemo tudi marketinško kampanjo, ki bo vašo spletno trgovino še bolj približala potencialnim kupcem, uredimo prevajanje v tuje jezike, fotografiranje vaših izdelkov in video.

Vi ste naš partner.

Na agenciji Revolver razumemo vaše poslovne potrebe, zato vas aktivno vključimo v vse faze izdelave spletnih trgovin. Naše spletne trgovine zato ponujajo dobre poprodajne aktivnosti, ki omogočajo različne načine komuniciranja z obstoječimi kupci (npr. prijava na e-novice, obveščanje o posebnih akcijah, kartica zvestobe, čestitke ob osebnem prazniku). S pomočjo enostavnega urejevalnika pa boste lahko vse vsebine urejali sami in tako prihranili dragoceni čas in denar.

[ZAČNIMO PROJEKT]

Izdelava spletnih trgovin

Že pred začetkom dela bomo z vami dodobra preučili vaše potrebe in želje. Na agenciji Revolver vam pomagamo ugotoviti, kdo so vaši potencialni kupci, kaj jih zanima, kje se zadržujejo, kakšne so njihove potrebe in kako jih pripeljati do nakupa. Skupaj z vami izberemo načine, kako potencialne kupce usmeriti do vaše spletne trgovine, poskrbeti, da se na njej čim dlje zadržijo in se prelevijo v dejanske kupce. Glede na vaše potrebe določimo informacijsko arhitekturo in ergonomijo spletne trgovine ter določimo naziv in izvedemo registracijo domene in uredimo gostovanje na naših strežnikih.

Faze projekta

Preučitev primera, idejna zasnova, izdelava žičnatega modela, izdelava grafičnega koncepta, izbira vsebin, svetovanje o najboljših možnostih izvedbe in smiselni uporabi tehnologij, izvedba predogleda, izvedba korektur, zagon spletne trgovine, izobraževanje, podpora.

Agencija Revolver - Izdelava spletnih trgovin

Revolver - imate idejo? Pišite nam!Imate idejo? Želite nasvet?
Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.