Slorational Home

2022

Slorational Home je slovenski zastopnik in distributer gospodinjskih aparatov znamke Irinox. Za naročnika smo izdelali spletno trgovino po meri.

IZVEDBA:
Slorational Home

Za naročnika smo po meri izdelali spletno trgovino za prodajo gospodinjskih izdelkov Irinox. Spletna trgovina je sestavljena iz predstavitvenega dela, v katerem so vključeni opisi posameznih izdelkov in celotne Home kolekcije ter trgovinskega dela. Trgovinski del je razdeljen na dva dela - klasično spletno trgovino, v kateri je mogoč nakup izdelkov, ki so na zalogi ter del za povpraševanja in naročila po meri.

Večina aparatov je dobavljiva po naročilu v velikem številu možnih različic. Zato smo spletno trgovino opremili z modulom za povpraševanja, ki nadomesti funkcionalnost dodajanja v košarico in nakupa izdelka z oddajo povpraševanja za izdelek.

Izvedba projekta je vključevala izris žičnatega modela spletne trgovine, pripravo grafične zasnove, obdelavo poslanih materialov, svetovanje in pomoč pri pripravi vsebine (copywriting), programiranje po meri, končno tehnično izvedbo spletne trgovine, SEO optimizacijo, ureditev gostovanja in vpisa v spletne iskalnike.

PODROBNOSTI

GRAFIČNI ODRAZ PONUDBE

Aparati v ponudbi so vrhunske kakovosti in sodobnega izgleda. Enak učinek smo si prizadevali doseči tudi na spletišču https://slorational-home.si. V ta namen smo pripravili nevtralno in minimalistično grafično zasnovo, ki za največjo stopnjo sporočilnosti izkorišča vizualne materiale, ki še posebej izstopajo v kombinaciji z elegantno tipografijo.

PREDSTAVITEV IZDELKOV

Predstavitev izdelkov, tj. aparatov znamke Irinox, poteka na dveh ravneh. Dvonivojska predstavitev izdelkov predstavlja odmik od “klasične” spletne trgovine in trgovino slorational-home.si približuje produktno usmerjeni spletni strani. Dvonivojska predstavitev izdelkov je vidna na posameznih predstavitvenih straneh izdelkov, kjer so izdelki predstavljeni skozi prizmo filozofije, zgodbe in namena izdelkov. Drugi nivo pa predstavlja trgovinska predstavitev izdelka, ki potencialnemu kupcu predstavi izdelek s tehničnega in funkcionalnega vidika.

RAZLIČICE IZDELKOV

Večina aparatov je na voljo v večih različicah. Zato smo v spletno trgovino https://slorational-home.si dodali variabilne izdelke, ki glede na izbrano različico izdelka prikazujejo ustrezno prikazno fotografijo in druge podatke.

IZPOSTAVLJENO

Obrazec za povpraševanje v spletni trgovini Slorational Home

POVPRAŠEVANJE PO MERI

Večina izdelkov je na voljo po naročilu, kar pomeni, da jih ni mogoče neposredno kupiti v spletni trgovini. Zato smo klasično funkcionalnost dodajanja v košarico na ustreznih izdelkih nadomestili s funkcionalnostjo oddaje povpraševanja. Oddaja povpraševanja je za uporabnika zelo podobna postopku nakupa, kjer uporabnik izbere karakteristike izbranega izdelka, vnese svoje kontaktne podatke in odda povpraševanje. Upravljalec spletne trgovine pa prejme povpraševanje v podobni obliki kot če bi šlo za nakup izdelka.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.