Pronorm Fenster

2019

Pronorm je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev PVC in aluminijastih oken in vrat. Pronorm se ponaša z lastno proizvodno linijo in bogato ponudbo oken, vrat, drsnih sistemov, senčil ter komarnikov.

IZVEDBA:
PRONORM

Poskrbeli smo za grafično in tehnično izvedbo večjezične spletne trgovine Pronorm. Za naročnika smo pripravili žičnati model, ki na pristajalni strani izpostavlja vse različne skupine izdelkov z namenom boljše predstavitve celotne linije izdelkov. Moderna in pregledna grafična zasnova omogoča uporabnikom hitro navigacijo po spletišču in seznanitev s ponudbo podjetja Pronorm. Vsi elementi spletne trgovine so zasnovani na način, da predstavljeni izdelki izstopajo in so vedno v središču pozornosti.

Spletna trgovina je bogata s fotografijami, ki lepo dopolnjujejo nabor izdelkov. Velika količina fotografij pa lahko upočasni spletišče, zato smo za zagotovitev najboljše možne uporabniške izkušnje posebno pozornost namenili optimizaciji fotografij za rabo na spletu. Te fotografije smo vključili v animirane drsnike, ki smo jim dodali po meri izdelane grafike, s katerimi smo spletni trgovini dodali novo, dinamično dimenzijo.

Spletna trgovina je prilagojena za mobilne naprave in izdelana po najvišjih varnostnih standardih, ki vključujejo varnostni certifikat SSL, sistem upravljanja piščkotkov in drugih nastavitev ter zaščito pred neželeno vsebino pri pošiljanju sporočil prek kontaktnega obrazca.

PODROBNOSTI

MOBILNO NAJPREJ

Pri zasnovi spletne trgovine Pronorm smo sledili strategiji mobilno najprej (ang. mobile first). Spletna trgovina je v celoti prilagojena uporabi na mobilnih napravah tako, da uporabniku omogoča enostavno navigacijo po celotnem spletišču in hiter ogled vseh izdelkov.

VEČJEZIČNOST

V spletno trgovino smo vključili jezikovni modul s tremi jezikovnimi različicami: slovensko, angleško in nemško. Potreba po večjezični spletni trgovini je posledica tesnih odnosov s tujimi partnerji ter delovanju na sosednjih trgih. Za vzdrževanje ažurnosti podatkov smo spletno trgovino opremili s preprostim vmesnikom za urejanje prevodov vseh vsebin.

HITRA NAVIGACIJA

Podjetje Pronorm proizvaja različne vrste oken, vrat, senčil, komarnikov in še več. Za hitrejšo navigacijo po spletni trgovini smo posamezne sklope izdelkov opremili s pripadajočimi fotografijami. Grafični pozivi k ogledu različnih delov ponudbe so razpršeni po celotni spletni trgovini.

OPTIMIZACIJA FOTOGRAFIJ

Izgled izdelkov si najlažje predstavljamo v okolju, za katerega so namenjeni. Spletna trgovina je bogata z visokoločljivostnimi fotografijami, ki prikazujejo izdelke v različnih instalacijah. Da bi zagotovili hitro nalaganje spletne trgovine, smo fotografije dodatno optimizirali za rabo na spletu.

INFORMATIVNA VSEBINA

Spletna trgovina Pronorm uporabnikom ne ponuja le nabora izdelkov, temveč uporabnike tudi informira in izobražuje. Vse skupine izdelkov so opremljene s spremljajočim besedilom, ki predstavlja glavne značilnosti izdelkov, namen uporabe ter postopke izdelave in vgradnje.

IZPOSTAVLJENO

ANIMIRANI DRSNIKI

Na pristajalno stran smo dodali animirane drsnike za učinkovitejšo predstavitev raznolike ponudbe. Drsniki so opremljeni s fotografijami in grafikami po meri, ki uporabniku dajejo osnovne informacije o izpostavljenem izdelku.

Pronorm Fenster - animirani drsniki - Izdelava spletnih trgovin Revolver
Pronorm Fenster - Predogled izdelka - Izdelava spletnih trgovin Revolver

HITRI PREDOGLED

Predogled izdelka omogoča hiter nakup, dodajanje v primerjavo, dodajanje na seznam želja in ogled vseh njegovih lastnosti. Predogled izdelka se pojavi v pojavnem oknu na isti strani – brez zapuščanja trenutne strani. Tako je pregledovanje večih izdelkov uporabniku bolj prijazno.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.