Mizarstvo Želva

Mizarstvo Želva je slovensko podjetje, ki je specializirano za izdelavo otroškega pohištva in otroških sob po meri. Za njih upravljamo družbena omrežja.

IZVEDBA:
Mizarstvo Želva

Na podlagi dolgoletnega sodelovanja smo za naročnika ustvarili Facebook profil, s katerim že vrsto let tudi upravljamo. Na družbenih omrežjih skrbimo za promocijo podjetja in njihove dodatne dejavnosti - izdelave otroškega pohištva in otroških sob.

Za naročnika skrbimo za celostno upravljanje s Facebook profilom. Za začetek smo ustvarili Facebook profil in organsko privabljali nove sledilce. Ko smo vzpostavili začetno skupnost, smo za naročnika pripravili načrt tematskih objav, ki dobro predstavljajo njihovo redno dejavnost. Objave so bile osredotočene na predstavitev dejavnosti in na spodbujanje povpraševanj. To smo dosegli tako, da smo v objave vključili čim več fotografij izdelanega pohištva, ki je bilo umeščeno v končno okolje.

Za naročnika smo vsebinsko in grafično pripravili objave, pripravili in izvedli marketinške kampanje ter skrbeli za organsko rast Facebook skupnosti.

IZPOSTAVLJENO

Mizarstvo Želva - primer objav

DOLGOROČNO SODELOVANJE

S podjetjem Želva, podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d.o.o. Ljubljana, sodelujemo že vrsto let na večih področjih. Zaradi tega smo pridobili dober vpogled v vse dejavnosti, ki jih izvajajo. S tem dolgoročnim sodelovanjem smo prevzeli njihove vrline, mentaliteto in način izražanja, kar smo z lahkoto prenesli tudi v komunikacijo s sledilci na družbenih omrežjih.

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profilom na družbenem omrežju Facebook smo za naročnika izdelali tudi spletno stran, ki jo redno vzdržujemo in posodabljamo.

Vabljeni k ogledu projekta.

Želva - izdelava spletnih strani Revolver - različna vsebina na strani

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.