Želva
podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov

2014

Želva je podjetje za usposabljanje in zaposlovanje oseb s posebnimi potrebami in drugih težje zaposljivih oseb.

IZVEDBA:
Želva, podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov

Za naročnika smo izdelali spletno stran, s katero smo želeli predstaviti vse raznolike dejavnosti, ki jih podjetje izvaja. Glavno vodilo pri zasnovi spletne strani Želva je bilo, da čimbolj učinkovito razlikujemo med različnimi sklopi in pripadajočimi dejavnostmi, obenem pa ohranjamo konsistenten izgled čez celotno spletišče.

Raznolikost predstavljenih storitev smo dodatno poudarili s pomočjo pogojevanja prikaza določenih tipov vsebin. Navigacija, aktualne novice, oglasna sporočila in mnenja uporabnikov se prilagajajo delom strani, na katerih so vključena. Na vstopni strani so naprimer prikazane splošne novice in splošna mnenja uporabnikov, na predstavitveni strani mizarstva pa tiste novice, mnenja in oglasna sporočila, ki se navezujejo na mizarstvo. To pogojevanje je še posebej izrazito pri razlikovanju podstrani pridobitnih in nepridobitnih dejavnosti. V kolikor gre za podstran pridobitne dejavnosti, so na strani lahko vključena oglasna sporočila, v nasprotnem primeru pa ne. Za izboljšanje uporabniške izkušnje pa smo podoben pristop ubrali tudi pri zasnovi menija, kjer smo določenim elementom v meniju dodali tudi ustrezno sliko, ki se pojavi takrat, ko se z miško pomaknemo nad ustrezen element.

PODROBNOSTI

VSEBINSKI SKLOPI

Spletno mesto zelva.si pokriva več vsebinskih sklopov, ki se med seboj ne razlikujejo le po vsebini, temveč tudi po prikazu le-te. Ključne vsebinske sklope obravnavamo kot samostojne enote, ki imajo posebej za njih prilagojeno uporabniško izkušnjo,s katero zagotovimo, da je vsebina predstavljena uporabniku na najbolj primeren način.

E-UPRAVNIK ŽELVA

Na spletni strani smo uredili povezavo s portalom iiPortal. Tako se je mogoče prijaviti in vstopiti v portal neposredno prek spletne strani zelva.si.

MNENJA NAROČNIKOV

Dober glas seže v deveto vas. Vse storitvene podstrani so opremljene s stranskimi vrsticami z večimi mnenji zadovoljnih uporabnikov. Mnenja uporabnikov se dotikajo različnih storitev, zato smo poskrbeli, da se posamezno mnenje prikazuje na podstrani storitve, o kateri govori.

ZBIRANJE SOGLASIJ

Omogočili smo preprosto oddajo soglasij etažnih lastnikov prek spletne strani. Za zagotavljanje skladnosti z GDPR je ta soglasja prav tako enostavno mogoče kadarkoli preklicati.

SELEKTIVNO OGLAŠEVANJE

Želva v svojem delovanju razlikuje med pridobitnimi in nepridobitnimi dejavnostmi. Temu primerno smo prilagodili prikaz oglasnih sporočil in marketinških nagovorov. Vse marketinške vsebine se prikazujejo izključno le na podstraneh, ki so povezane s pridobitnimi dejavnostmi.

IZPOSTAVLJENO

RAZLIČNE SLIKE V MENIJU

Grafična upodobitev pomaga pri boljši predstavi vsebine. Menije z veliko elementi smo opremili z dodatnimi vsebinsko povezanimi grafikami, ki se spreminjajo glede na to, kateri element v meniju si želimo ogledati.

Želva - spletna stran - predstavitev menija
Želva - izdelava spletnih strani Revolver - različna vsebina na strani

PRILAGOJENA VSEBINA

Podjetje Želva se ukvarja z različnimi dejavnostmi s področja usposabljanja in zaposlovanja invalidov. To raznolikost smo poudarili s tem, da smo vsaki temeljni dejavnosti določili lasten izgled in prilagojeno uporabniško izkušnjo. Vse variacije v videzu in uporabniški izkušnji izhajajo iz videza in uporabniške izkušnje vstopne strani, s čimer zagotavljamo konsistentnost celotnega spletnega mesta.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.