NeoNail Slovenija

Neonail je spletna trgovina za prodajo lakov za nohte in pripomočkov za oblikovanje nohtov.

IZVEDBA:
Neonail

Za naročnika smo upravljali s profilom na družbenem omrežju Facebook, kar je obsegalo pripravo mesečnih načrtov objav, vsebinsko in grafično pripravo objav, oglasov, promocij ter grafično pripravo prodajno usmerjenih bannerjev - naslovnic. Pri pripravi grafičnih materialov je bilo glavno vodilo, da je vsaka grafika tudi prodajna grafika, ki mora imeti jasno izpostavljen izdelek, ki ga predstavlja. Enkrat mesečno pa smo za naročnika izvedli tudi nagradno igro ter poskrbeli za izbor nagrajenca.

IZPOSTAVLJENO

Neonail Slovenija - Primer grafike za akcijsko ponudbo

GRAFIKE PO MERI

Vsako objavo smo opremili s premišljeno oblikovano grafiko, ki je izpostavljala vsaj enega izmed izdelkov. Te grafike so odigrale prav posebno vlogo pri tekočih akcijskih ponudbah.

SORODNO

Na agenciji Revolver ponujamo vse na enem mestu – vse od izdelave spletnih rešitev pa do upravljanja z družbenimi omrežji in oglaševanja. Poleg upravljanja s profilom na družbenem omrežju Facebook smo za naročnika izdelali tudi spletno trgovino, za katero redno pripravljamo posebne bannerje in akcijske ponudbe.

Vabljeni k ogledu projekta.

Neonail - spletna trgovina z mega menijem - Izdelava spletnih trgovin Revolver

NAGOVORITE SVOJE SLEDILCE…

…na najbolj učinkovit način. Pisanje vsebine, priprava grafičnih materialov in načrtovanje promocijskih aktivnosti so dejavnosti, ki vzamejo kar nekaj časa in truda. Na agenciji Revolver vam prihranimo čas in poskrbimo za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Čas je, da nagovorite svoje sledilce z novo objavo na  družbenih omrežjih.