Neonail

2021

Neonail je spletna trgovina za prodajo edinstvenih izdelkov najvišje kakovosti za oblikovanje in nego nohtov.

IZVEDBA:
Neonail

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino za prodajo izdelkov za oblikovanje in nego nohtov. Na Agenciji Revolver smo poskrbeli za celostno izvedbo projekta: od zasnove spletne trgovine in njene izvedbe, oblikovanja grafik pa vse do vzpostavitve in začetnega vodenja družbenih omrežij.

PODROBNOSTI

BOGASTVO FOTOGRAFIJ

Na Agenciji Revolver poskrbimo za vse na enem mestu. Začeti prodajati na spletu je lahko zelo preprosto, če vemo, kako se tega lotiti. Poleg vzpostavitve spletne trgovine in vnosa izdelkov, smo za naročnika odprli tudi profil na Facebooku in poskrbeli za prve objave.

DARILNI BONI

Ponudite svojim strankam možnost nakupa in koriščenja darilnih bonov. Za naročnika smo pripravili set lično oblikovanih darilnih bonov, s katerimi lahko kupci razveselijo svoje prijatelje in družinske člane.

FACEBOOK ZID

Facebook ni le eno izmed najbolj priljubljenih družbenih omrežij, temveč tudi pomemben prodajni kanal! V spletno trgovino smo vdelali Facebook zid, ki obiskovalce vabi k všečkanju, hkrati pa opravlja funkcijo bloka z novostmi.

IZPOSTAVLJENO

Neonail - spletna trgovina z mega menijem - Izdelava spletnih trgovin Revolver

MEGA MENI

Dolgočasni in razvlečeni meniji so stvar preteklosti. Spletno trgovino smo opremili s funkcionalnim menijem, ki omogoča hiter dostop do ključnih kategorij izdelkov, nekatere pa tudi predstavlja v sliki.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.