Bled Apartments

2021

Bled Apartments so apartmaji na Bledu in v njegovi okolici. Združujejo namestitve različnih ponudnikov na enem mestu.

IZVEDBA:
Bled Apartments

Za Bled Apartments smo prek vavčerja za digitalni marketing izdelali novo spletno stran. Namen spletne strani je predstavitev različnih ponudnikov, njihovih namestitev ter možnosti doživetij v okolici.

Nabor ponudnikov namestitev na Bledu se bo postopoma povečeval. Zato smo za naročnika pripravili administracijski vmesnik, ki ponudnikom omogoča, da sami dodajajo svoje namestitvene enote, jih urejajo, dodajajo fotografije, videe in še več. Dodali smo tudi možnost označevanja namestitvene kapacitete kot namestitve, ki je prijazna živalim. Takšna namestitev samodejno pridobi ikono, ki označuje možnosti bivanja tudi hišnim ljubljenčkom.

Ker so namestitvene kapacitete razpršene po Bledu in njegovi okolici, smo poskrbeli za izris in implementacijo Google zemljevida po meri, ki prikazuje le lokacije namestitvenih kapacitet, ki sodijo v skupino Bled Apartments.

PODROBNOSTI

GALERIJE IN DRSNIKI

Pri izbiri počitniške destinacije so fotografije nastanitve enako pomembne kot fotografije lokacije. V ta namen smo predstavitveno stran vsakega ponudnika opremili z drsnikom in galerijo fotografij, ki se pojavita takoj ob splošnem opisu posamezne nastanitve.

POSEBNA PONUDBA

Na vstopno stran smo umestili drsnik z izpostavljeno posebno ponudbo, ki ob pojavitvi ponuja osnove informacije, ob kliku pa lahko obiskovalci strani izvedo več o sami ponudbi ter jo tudi rezervira.

AKTIVNOSTI V OKOLICI

Bled je priljubljena turistična destinacija tako za ležeren kot aktiven oddih. V ta namen smo stran opremili z mrežo aktivnosti, ki so na voljo v okolici. Vsaka aktivnost je predstavljena s prikazno fotografijo, imenom ter ceno, ob premiku z miško na aktivnost pa se pojavi mnenje enega izmed zadovoljnih uporabnikov.

IZPOSTAVLJENO

Bled Apartments - predstavitev ponudnika. Izdelava spletnih strani Revolver

PREDSTAVITEV PONUDNIKA

Vsak ponudnik ima svojo pripadajočo podstran, kjer obiskovalci strani dobijo osnovne informacije o nastanitvi, si ogledajo galerijo fotografij, preverijo doživetja in aktivnosti v bližini ter kontaktirajo ponudnika.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.