ZD SG: Sistem za naročanje

2021

Zdravstveni dom Slovenj Gradec je javni zavod, ki opravlja osnovno zdravstveno dejavnost na dveh lokacijah: v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec in Zdravstveni postaji Mislinja. Zdravstveni dom Slovenj Gradec izvaja več vrst cepljenja - med drugim tudi cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu.

IZVEDBA
ZD SG: Sistem za naročanje

ZD SG - Obrazec za naročanje na cepljenje
Za Zdravstveni dom Slovenj Gradec smo po meri izdelali sistem za naročanje. V času, ko razsajajo različna obolenja in virusi, je cepljenje eden izmed bolj učinkovitih načinov, kako se preventivno obvarovati pred boleznijo. Z izboljšanjem vremena se vse več ljudi odpravlja v naravo, kjer pa obstaja nevarnost obolenja za klopnim meningoencefalitisom - KME.

Da bi olajšali postopek naročanja in kolektivu ZD SG omogočili hitrejše in preglednejše delo s prijavami na cepljenje, smo izdelali spletni sistem za naročanje. Uporabniki vnesejo vse zahtevane osebne podatke in podatke o zavarovanju, kolektiv ZD SG pa s pomočjo sistema za naročanje vse prijave razvrsti na ustrezne termine cepljenja. Sistem za naročanje predstavlja enotno evidenco prejetih naročil na cepljenje, saj lahko člani kolektiva ZD SG vanj vnesejo tudi vsa tista naročila, ki so bila prejeta osebno, prek telefona ali prek e-maila.

PODROBNOSTI

VNOS PODATKOV

Uporabniki vnesejo svoje osebne podatke, številko zdravstvenega zavarovanja in iz spustnega seznama izberejo svojega osebnega zdravnika.

OBDELAVA

Prejeti podatki se shranijo v bazo sistema, kjer se samodejno obdelajo. Podatke je mogoče pregledovati glede na izbranega osebnega zdravnika, starost pacienta, vrsto cepiva in predviden datum cepljenja. Sistem samodejno prikazuje vse vnose v roku do 5 dni od izbranega datuma, kar olajša načrtovanje cepljenja.

DELO S PODATKI

Sistem poleg osnovnega pregleda omogoča tudi ročni vnos naročil za cepljenje in urejanje obstoječih. Z možnostjo ročnega vnosa smo omogočili, da so vse prijave na cepljenje zbrane v isti bazi, ne glede na to, če je bila prijava oddana prek obrazca za naročanje.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.