Procon&Bau

2021

Podjetje Procon&Bau d.o.o. je gradbeni servis, ki v svojem prodajnem programu ponuja izdelke specializiranega programa za gradnjo - tako za profesionalno kot tudi hobby uporabo.

IZVEDBA:
Procon&Bau

Prek vavčerja za digitalni marketing smo izdelali novo spletno stran, s katero smo želeli predstaviti naročnika ter njihov prodajni program.

Spletna stran je izdelana v minimalističnem slogu, s čimer smo dosegli večjo preglednost nad informacijami - še posebej pri razdelkih z dodatno dokumentacijo. Posebno pozornost smo posvetili optimizaciji spletne strani in hitrosti nalaganje le-te. A navkljub želji po čimbolj optimizirani spletni strani nismo pozabili na dekorativne elemente in animacije, ki popestrijo uporabniško izkušnjo in spodbudijo obiskovalca, da naprej raziskuje po spletišču.

PODROBNOSTI

MINI DRSNIK

Kadar pomislimo na drsnik (op. slider), si ga najpogosteje predstavljamo kot veliko fotografijo, ki se razteza čez celoten zaslon ali pa vsaj celotno širino zaslona. Tokrat smo pripravili mini drsnik, ki izrablja prazen prostor za dodaten poudarek osrednjega elementa – fotografije.

HITROST

Zadovoljstvo obiskovalcev spletne strani je v veliki meri odvisno od hitrosti nalaganja le-te. Spletno stran smo optimizirali za nalagalni čas pod 1 sekundo in za minimalni premik vsebine ob nalaganju (op. Cumulative Layout Shift), s čimer smo bistveno izboljšali uporabniško izkušnjo – še posebej v luči Googlovih kriterijev ocenjevanja kakovosti spletnih strani.

PARALAX IN MASKE

Za popestritev spletne strani smo ustvarili poseben učinek na glavni pozivni pasici za začetek projekta. Med premikanjem po njej ima uporabnik občutek, da se premika po fotografiji, ki pa je za večji vizualni učinek umeščena v posebno masko, ki skriva določene dele fotografije.

IZPOSTAVLJENO

Procon&Bau - Paralax in CSS maske

LEPO IN HITRO

Najlažji način optimizacije je odstranjevanje fotografij in drugih grafičnih elementov. Čeprav je spletna stran dobro optimizirana, pa to ni na račun estetike. Vizualno atraktivnost spletne strani smo dosegli s pametno uporabo učinkov premikanja (paralax), CSS mask in subtilnih mikroanimacij.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.