Koroška Kašča

2019

Koroška Kašča je trgovina z zdravo hrano, ki si prizadeva ponujati zdrave in ekološke lokalne proizvode s slovenskih kmetij.

IZVEDBA:
Koroška Kašča

Koroška Kašča že ima svojo fizično trgovino z bogato ponudbo. Zato smo za naročnika izdelali spletno trgovino, ki bo služila kot podaljšek obstoječe ponudbe v fizični trgovini. Poslanstvo naročnika je vsem omogočiti uživati živila, ki niso obremenjena s strupi in drugimi zdravju škodljivimi dodatki. In ravno takšna živila je mogoče kupiti v spletni trgovini www.kasca.si.

Za naročnika smo pripravili žičnati model spletne trgovine, ki je predvidel tudi mobilno postavitev spletne trgovine. Na podlagi žičnatega modela smo pripravili grafično zasnovo trgovine z vsemi dodatnimi grafičnimi elementi, med katere sodijo vstopni drsniki in izbrana ikonografija. Spletni trgovini smo dodali blog, na katerem naročnik redno objavlja izobraževalne zapise ter razdelek z zdravimi recepti.

PODROBNOSTI

LAHKOTEN DESIGN

Žičnatemu modelu smo vdihnili življenje z grafično podobo v zelenih in rjavih odtenkih, ki predstavljajo naravo in povezanost z njo. Za spletno trgovino smo uporabili svetlo barvno shemo, s čimer smo ponazorili lahkotnost in svežino kot jo najdemo v naravi.

POSEBNE OZNAKE ARTIKLOV

Spletni trgovini smo dodali možnost dodajanja posebnih oznak artiklov. Pripravili smo nabor oznak, ki obsegajo vse od oznak o lastnostih produkta (brez glutena, vegansko, bio, eko) do akcijskih oznak, s katerimi je mogoče pritegniti kupce k aktualni in posebni ponudbi.

INTEGRACIJA DRUŽBENIH OMREŽIJ

Spletna trgovina je integrirana z družbenima omrežjema Facebook in Instagram. V spletni trgovini se pojavljajo predogledi zadnjih objav z obeh omrežij zato, da v sliki in besedi prikažejo to, česar samo opisi artiklov ne morejo.

VSTOPNI DRSNIKI

Animirani drsniki z aktualno ponudbo vnašajo občutek dinamičnosti vstopni strani. Tematske drsnike oblikujemo in dodajamo sproti glede na aktualno ponudbo. Drsniki so tesno vpleti v spletno podobo kasca.si – tudi na družbenih omrežjih.

INTEGRACIJA Z ZALOGO

Spletna trgovina in fizična trgovina Koroška Kašča sta med seboj povezani. Spletno trgovino smo integrirali z računovodskim programom za vodenje zalog (https://e-racuni.com/), ki omogoča hiter in enostaven uvoz, izvoz in urejanje izdelkov. Tako sta zalogi v fizični in v spletni trgovini vedno usklajeni.

VEČNIVOJSKI BLOG

Koroška Kašča deli svoje znanje. Zato smo pripravili večnivojski blog, kamor se strukturirano objavljajo uporabne vsebine, uporabniki pa jih z lahkoto najdejo.

SAMODEJNO ISKANJE

Izdelki, ki ustrezajo iskalnemu kriteriju, se sproti izpisujejo med delnimi zadetki iskanja. Tako smo zagotovili, da kupci hitreje najdejo tiste izdelke, ki jih najbolj zanimajo in tako skrajšamo postopek nakupa.

IZPOSTAVLJENO

Koroška Kašča - reference izdelava spletnih trgovin Revolver - vstopni drsniki spletne trgovine

DRSNIKI S PONUDBO

Drsniki, ki se raztezajo čez celoten zaslon, pritegnejo pozornost obiskovalca. Predstavljajo aktualno ponudbo na nevsiljiv način – dodali smo nižji drsnik zato, da si lahko obiskovalci hitreje ogledajo vso ostalo ponudbo, ki je na voljo.

PREGLEDNI RECEPTI

Kašča je več kot le trgovina z zdravo hrano. V Kašči redno pripravljajo okusne zdrave recepte, jih je treba čimprej poskusiti. Predstavili smo jih v mreži za lažji pregled in hitrejši izbor.

Koroška Kašča - reference izdelava spletnih trgovin Revolver - zdravi recepti

O nas pravijo

Z izvedbo spletne trgovine, svetovanjem za pripravo marketinškega načrta in oglasnih sporočil s strani podjetja Revolver d.o.o. smo zelo zadovoljni. Na podlagi svetovanja smo lahko uspešno izpeljali integracijo zalog, cenikov in opisov iz obstoječega računovodskega sistema, izvedli vnose za vseh 1800 izdelkov, ter uspešno izpeljali zagon zastavljenega projekta.

Koroška Kašča, kasca.si

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.