Kavarna Cappuccino

2021

Kavarna Cappuccino je kavarna, slaščičarna in hiša sladoledov iz Slovenske Bistrice, za katero smo prek vavčerja za digitalni marketing izdelali novo spletno stran.

IZVEDBA:
Kavarna Cappuccino

Za naročnika smo prek vavčerja za digitalni marketing izdelali novo spletno stran. Spletna stran Kavarne Cappuccino je zasnovana v temni barvni paleti, ki pa smo jo poživili z zlato-bež odseki in gumbi v enaki barvi. Ker v Kavarni Cappuccino izdelujejo tudi unikatne torte po meri, smo spletno stran opremili z obrazcem za naročilo tort, ki bo uporabnikom olajšal naročanje tort, kavarni pa sprejemanje in beleženje naročil.

Čeprav je spletna stran zasnovana v minimalističnem slogu, so posamezni elementi nadgrajeni s subtilnimi animacijami kot so: animirani vstopi in izstopi vsebine iz vidnega polja, samodejno vrtenje vrtiljakov vsebine in drsnikov, mikroanimacije ob interakciji z miško ter prav posebna animacija logotipa.

PODROBNOSTI

PRILAGODLJIV LOGO

Uporabniki smo navajeni, da se na vrhu strani pojavlja logotip podjetja. Za spletno stran Kavarne Cappuccino smo logotipu vdahnili nekaj življenja: ob premiku po strani se logotip ne le pomanjša, temveč tudi pretvori iz pokončne v vodoravno obliko. Tako smo pridobili več prostora in se izognili morebitnemu prekrivanju vsebine.

DRSNIK Z IZPOSTAVLJENO PONUDBO

Se vam kdaj pocedijo sline, ko vidite fotografijo kakšne tortice? Potem niste edini. Najbolj slastno ponudbo Kavarne Cappuccino smo predstavili v animiranem drsniku, ki uporabnika odpelje do večih informacij o izbrani sladki pregrehi.

NAROČANJE TORT

Del ponudbe Kavarne Cappuccino predstavlja tudi peka unikatnih tort. Da bi olajšali postopek naročila, smo za Kavarno Cappuccino pripravili preprost obrazec v treh korakih, kjer stranke določijo, kakšno torto si želijo: vse od velikosti, oblike, okusa in posebnega motiva.

KRATKE NOVICE

Bodite na tekočem, ne glede na to ali gre za novost v ponudbi ali pa za prosto delovno mesto. Zato smo na enem mestu zbrali aktualne novice iz Kavarne Cappuccino. Najnovejše kratke novičke so izpostavljene na prvi strani, ob kliku na posamezno novico pa je mogoče izvedeti več.

MNENJA STRANK

Dober glas seže v deveto vas in pozitivna mnenja strank so pomemben razlog pri odločanju za nakup ali naročilo. V Kavarni Cappuccino izdelujejo čudovite unikatne torte, ki vedno navdušijo. Ne verjamete na besedo? Zato smo prvo stran opremili z mnenji zadovoljnih strank.

IZPOSTAVLJENO

Kavarna Cappuccino - Predstavitev galerije okusov - Izdelava spletnih strani Revolver

GALERIJA OKUSOV

V Kavarni Cappuccino nudijo širok nabor različnih okusov tortic in sladoledov. Ker je izbira resnično velika, smo različne okuse predstavili v mrežni razporeditvi s fotografijami, opisom ter navedbo alergenov.

GALERIJA TORT

Unikatne torte Kavarne Cappuccino so prava paša za oči. Spletni strani smo dodali galerijo tort, kjer so torte umeščene v animiran drsnik, posamezna fotografija torte pa se ob kliku odpre v celozaslonskem načinu.

Kavarna Cappuccino - Galerija fotografij - Izdelava spletnih strani Revolver

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.