Istrske hiše Padna

2021

Istrske hiše Padna so počitniške hiše v osrčju slovenske Istre. Prek vavčerja za digitalni marketing smo prenovili obstoječo spletno stran.

IZVEDBA:
Istrske hiše Padna

Za Istrske hiše Padna smo prek vavčerja za digitalni marketing prenovili obstoječo spletno stran. Na željo naročnika smo pri prenovi obdržali nekaj elementov s stare spletne strani in jih v posodobljeni, sodobnejši različici umestili na novo spletno stran.

Grafična zasnova spletišča se nagiba k temnejši barvni paleti, a zaradi izmenjujočih temnih in svetlih razdelkov ter naročnikovih čudovitih fotografij le-ta daje občutek lahkotnosti in svetlosti. Temnejši razdelki tako služijo kot poudarek za izpostavljeno vsebino.

Spletišču smo dodatno dodali lepljive oz. plavajoče vrhnje in stranske elemente, ki uporabnikom omogočajo hitrejši dostop do informacij - predvsem do možnosti rezervacije želene nastanitve. V ta namen smo integrirali obstoječi rezervacijski vmesnik, s čimer smo ohranili najbolj osnovne funkcionalnosti in uporabniško izkušnjo iz prejšnje spletne strani. Ker se Istrske hiše Padna nahajajo na idilični turistični destinaciji, smo spletno stran zasnovali v treh jezikih z možnostjo dodatne razširitve.

PODROBNOSTI

HITER DOSTOP DO VSEBIN

Kvaliteta spletne strani se ne meri neposredno le v nalagalnem času, temveč tudi v času, ki je potreben za dostop do vsebin. Za čimboljšo uporabniško izkušnjo smo spletno stran Istrske hiše Padna opremili z lepljivimi elementi v glavi in ob strani, ki ves čas potujejo z uporabnikom. S tem so vse pomembne informacije vedno le en klik ali dotik stran.

DRSNIKI IN GALERIJE

Kadar izbiramo našo naslednjo počitniško destinacijo, si predhodno ogledamo fotografije okolice in namestitev, ki so na voljo. V ta namen smo spletno stran Istrske hiše Padna opremili z drsniki in galerijami s fotografijami, ki predstavljajo Padno v najboljši možni luči.

MIKROANIMACIJE

Spletna stran Istrske hiše Padna navkljub svoji preprosti in minimalistični zasnovi uporabnikom ponuja bolj interaktivno doživetje s subtilnimi mikroanimacijami na vhodu in izhodu elementov.

IZPOSTAVLJENO

Istrske hiše Padna - primer mobilnega menija

MENI Z OZADJEM

Ste naveličani dolgočasnih menijev? Da, mi tudi. Za spletno stran Istrske hiše Padna smo za mobilne naprave izdelali prav poseben meni, ki poleg subtilnega ozadja vsebuje tudi kratke opise posameznih menijskih elementov.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.