Istrske hiše Padna

2017

Istrske hiše Padna so turistična nastanitev v Slovenski Istri, ki skozi vso leto privabljajo goste na sproščujoč oddih v sodobno opremljenih istrskih hišah.

IZVEDBA:
Istrske hiše Padna

Za Istrske hiše Padna smo izdelali predstavitveno spletno stran njihovih nastanitvenih kapacitet. Spletna stran predstavlja turistično lokacijo ter nastanitvene kapacitete v besedi in sliki. Za popestritev vsebine smo le-to prikazali na inovativen način v animiranih galerijah in razgibanih mrežnih razporeditvah.

Večjezični spletni strani pa smo dodali tudi visoko vrednost za bodočega gosta: stran Istrske hiše Padna smo opremili s koledarjem zasedenosti nastanitev, s čimer smo gostom olajšali načrtovanje njihovega naslednjega dopusta. Rezervacijo za dopust pa lahko hitro oddajo prek kontaktnega obrazca.

PODROBNOSTI

GALERIJE SLIK

Spletno stran smo opremili s tematskimi multimedijskimi galerijami, s katerimi nazorno prikažemo lepote pokrajine in čudovit ambient v Istrskih hišah Padna. Vsi multimedijski elementi so na temni podlagi, kar pomaga pritegniti pozornost obiskovalca.

RAZGIBANA POSTAVITEV

S počitnic radi pošiljamo razglednice. Predstavitvene fotografije lokacije smo predstavili v različnih postavitvah, s čimer smo želeli poustvariti občutek ogleda počitniške razglednice.

VEČJEZIČNOST

Turistična ponudba mora nagovarjati tako domače kot tudi tuje goste, zato smo spletno stran istrskehisepadna.si pripravili v 4-jezični različici. Spletna stran je na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku.

IZPOSTAVLJENO

ANIMIRANA GALERIJA

Na spletni strani je na voljo več galerij. Namesto klasične navigacije za dostop do posameznih galerij smo implementirali animirani grafični meni. Ob prehodu miškinega kazalca na povezavo do galerij, se z vstopno animacijo pojavijo prikazne slike in imena posameznih galerij. 

Istrske hiše Padna - animirana galerija - Reference Revolver
Istrske hiše Padna - Izdelava spletnih strani Revolver - koledar zasedenosti

KOLEDAR ZASEDENOSTI

Spletno stran smo opremili s celoletnim koledarjem, ki prikazuje zasedenost namestitvenih kapacitet. Ker je mogoče najeti dve hiši, smo koledar pripravili tako, da jasno prikazuje proste in zasedene termine za vsako hišo posebej. Zasedeni termini so dodatno poudarjeni, s čimer smo povečali preglednost in informativno vrednost koledarja.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.