Fonaterm izolacija

2021

Podjetje NOVA AVENIJA D.O.O. je lastnik patenta FONATERM in obeh s tem povezanih blagovnih znamk, hkrati je ekskluzivni proizvajalec FONATERM®.

IZVEDBA:
Fonaterm

Za naročnika smo prek vavčerja za digitalni marketing izdelali novo spletno stran. Namen nove spletne strani je bil povsem predelati obstoječo staro spletno stran in jo narediti prodajno usmerjeno, prilagojeno mobilnim napravam ter bolj sodobno.

Spletna stran je namenjena predstavitvi in prodaji izolacije Fonaterm, zato smo si pri zasnovi pristajalne strani prizadevali, da obiskovalcu poda dovolj relevantnih informacij, obenem pa ga vabi k nadaljnjemu raziskovanju spletišča in oddaji povpraševanja. Ker je šlo za celostno prenovo večjezičnega spletišča in njegovo pretvorbo v prodajno usmerjeno spletno stran, smo pri pripravi in oblikovanju vsebine ter prodajnih nagovorov tesno sodelovali z naročnikom.

PODROBNOSTI

DINAMIČNI PRIKAZ VSEBINE

Ažurna vsebina na spletni strani je ključ do uspeha, ampak prevečkrat nimamo časa za posodabljanje vsebin na različnih mestih. Spletni strani Fonaterm smo zato dodali blok z dinamično vsebino, ki samodejno prikazuje nazadnje ažurirane podstrani, ki celovito predstavljajo posamezne aplikacije izolacije Fonaterm.

TEMATSKA IKONOGRAFIJA

Ustrezno izbrana ikonografija ima visoko sporočilno vrednost. Za boljšo ponazoritev prednosti in namembnosti izolacije Fonaterm smo spletno stran opremili s setom ikon, ki grafično ponazarja vsako izmed prednosti izolacije Fonaterm.

PRODAJNA SPLETNA STRAN

Spletno stran Fonaterm smo zasnovali tako, da je prodajno naravnana. Z dražilniki v obliki prodajnih pasic in gumbov za oddajo povpraševanja spodbujamo obiskovalce, da si preberejo več o pozitivnih lastnostih izolacije Fonaterm ali pa stopijo v stik s podjetjem.

HITRO NALAGANJE

Hitrost nalaganja spletne strani je eden izmed ključnih indikatorjev, na podlagi katerih iskalniki določajo, kako visoko se vaša spletna stran pojavlja med zadetki iskanja. Za čim hitrejše nalaganje smo minimizirali število zunanjih virov ter poskrbeli za ustrezno optimizacijo slikovnega gradiva.

VEČJEZIČNOST

Vsebino je potrebno razumeti. Spletna stran Fonaterm je na voljo v štirih jezikih: slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem, saj je podjetje zelo aktivno na tujih trgih. Na Agenciji Revolver smo poskrbeli za vnos vseh vsebin ter poskrbeli za prevode manjkajočih ter prodajno usmerjenih vsebin.

IZPOSTAVLJENO

Spletna stran izolacija Fonaterm - predstavitev barvne palete

SVETLA BARVNA PALETA

Ob upoštevanju naročnikovih želja smo spletno stran pripravili v svetli barvni shemi. Spletna stran je zato lahko berljiva in visokokontrastna, posledično pa tudi vsi pozivi k dejanju (CTA) in gumbi izstopajo iz vsebine.

PREGLEDEN DESIGN

Pregledna postavitev s ponavljajočim vzorcem razporeditve vsebine spletne strani v obiskovalcih vzbuja občutek poznanosti. Obiskovalci zato lažje predvidijo, kje bodo najhitreje našli želene informacije, obenem pa se na tak način vzdržuje konsistentna oblika spletišča na vseh straneh in podstraneh.

Spletna stran izolacija Fonaterm - predstavitev zasnove spletišča

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.