4bart4 vans

2022

4bart4 vans se ukvarja z izdelavo po meri izdelanih bivalnih kombijev, ki predstavljajo alternativo klasičnim avtodomom.

IZVEDBA:
4bart4

Za naročnika smo v sklopu MPIK natečaja za nagrajenca natečaja izdelali dvojezično spletno strani, ki predstavlja dejavnost mladega podjetja 4bart4. Izdelali smo predstavitveno spletno stran, ki uporabnika vodi po vseh segmentih dejavnosti podjetja in postopka izdelave popolnega partnerja za neskončne dogodivščine.

V sklopu projekta smo za naročnika pripravili žičnati model spletne strani z načrtovano uporabniško izkušnjo, na podlagi obstoječe celostne grafične podobe in želja naročnika pripravili oblikovno predlogo spletne strani, pomagali pri zasnovi vsebine pristajalne strani ter poskrbeli za celostno tehnično izvedbo spletne strani.

PODROBNOSTI

BLOG

Spletni strani smo dodali blog, na katerem lahko naročnik z obiskovalci spletne strani deli utrinke in zanimivosti s področja svojega delovanja. Dodatno pa smo na pristajalni strani umestili modul z zadnjimi novicami, zato da so obiskovalci lahko vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem.

TEMNA BARVNA SHEMA

Temne barvne sheme dajejo pridih modernosti, a lahko nehote povzročijo tudi občutek zasičenosti in težje berljivosti. Zato smo na Agenciji Revolver posebno pozornost posvetili izboru temnejših odtenkov, ki hkrati ne otežujejo bralne izkušnje in ne prevladajo nad fotografijami in drugimi grafičnimi elementi.

GRADNIKI PO MERI

Zaradi sodobne dvostolpčne postavitve vsebine smo spletni strani dodali gradnike po meri, ki so prilagojeni za prikaz na vseh napravah. Gradnike lahko urednik spletnega mesta z lahkoto dodaja in spreminja glede na želeno postavitev.

IZPOSTAVLJENO

4bart4 vsebina

RAZGIBANA VSEBINA

Klasična dvostolpčna postavitev vsebine spletne strani je lahko tudi atraktivna. Na novi spletni strani 4bart4 smo s pomočjo prosojnosti in prekrivanja elementov dosegli lahkoten in minimalističen izgled spletne strani, kjer izbrane fotografije prevzemajo večji del pozornosti obiskovalca, obenem pa obiskovalci spletišča dobijo vse potrebne informacije, ki jih potrebujejo.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.