AdvaMed

2017

AdvaMed d.o.o. je podjetje, ki ponuja kvalitetne medicinske pripomočke in naravno kozmetiko proizvajalcev z dolgoletno tradicijo ter visoko nadzorovano in preverjeno kakovostjo.

IZVEDBA:
AdvaMed

Za naročnika AdvaMed d.o.o. smo izdelali spletno trgovino za prodajo medicinskih pripomočkov in naravne kozmetike. Spletna trgovina se ponaša s pregledno in preprosto grafično zasnovo, ki temelji na mrežni razporeditvi elementov. Ti elementi se zlagajo eden nad drugega glede na velikost naprave, s katero obiskovalec obišče spletno trgovino. Zaradi dinamičnega zlaganja elementov je spletna trgovina prilagojena za vse vrste naprav - od mobilnih telefonov do namiznih računalnikov. S premišljenim načrtovanjem žičnatega modela spletne trgovine smo dosegli enoten videz in enotno uporabniško izkušnjo na vseh različnih napravah.

PODROBNOSTI

PREPROST DESIGN

Barvna paleta vključuje lahkotne, nežne pastelne odtenke, ki ponazarjajo čistost in sterilnost. S pomočjo barv v uporabnikih vzbujamo občutek zaupanja, s čimer povečujemo možnost za uspešno opravljen nakup.

BLAGOVNE ZNAMKE

Iščete izdelek določene blagovne znamke, imate ga pred očmi, a se ne morete spomniti imena? Da, tudi nam je to znano. Zato smo za lažjo in hitrejšo prepoznavo seznam blagovnih znamk uredili po abecednem vrstnem redu in ga opremili z logotipi vključenih blagovnih znamk.

HITRI OGLED IZDELKA

vse dodatne informacije o izdelku so hitro dostopne prek hitrega ogleda. Podatki o izdelku se odprejo v pojavnem oknu, pri čemer uporabnik ne zapusti trenutne strani – s tem pa se poveča verjetnost ogleda večih izdelkov.

NAKUP KOT GOST

Kupci smo različno naklonjeni ustvarjanju uporabniških računov. Zato smo v spletni trgovini omogočili, da lahko nakup opravite kot gost ali pa prek vašega uporabniškega računa.

VRTILJAKI IN DRSNIKI

Posebne ponudbe, akcijski izdelki, nove znamke – vse to smo predstavili v animiranih drsnikih in vrtiljakih vsebine, ki s subtilnimi animacijami pritegnejo pozornost uporabnika.

IZPOSTAVLJENO

MEGA MENI

Klasični meniji vsebujejo samo besedilne elemente v večih nivojih. V spletni trgovini advamed.si smo klasični meni popestrili z dvostolpično razporeditvijo vsebine in mu poleg besedila dodali tudi fotografije za boljšo vizualizacijo vsebine. 

AdvaMed - Izdelava spletnih trgovin Revolver - mega meni
AdvaMed - Izdelava spletnih trgovin Revolver - strokovni članki

STROKOVNI ČLANKI

AdvaMed ponuja le najbolj kakovostne medicinske pripomočke in naravno kozmetiko priznanih blagovnih znamk. Spletno trgovino smo opremili s preprostim blogom, na katerem naročnik z namenom boljšega informiranja kupcev objavlja strokovne članke o izdelkih iz lastne ponudbe in njihovih sestavinah.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.