Avto šola AMD Slovenj Gradec

2021

Avto šola AMD Slovenj Gradec je koroška avto šola, kjer je mogoče opravljati tečaj CPP ter izpite za kategorije A, A1, A2, AM, B in F.

IZVEDBA:
Avto šola AMD Slovenj Gradec

Avto šola AMD Slovenj Gradec je prek vavčerja za digitalni marketing z našo pomočjo in izdelavo pridobila novo, sodobno spletno stran. Spletno stran odlikuje pregledna grafična zasnova, ki je bila ustvarjena z mislijo na čim boljšo uporabniško izkušnjo. Temeljni poudarek uporabniške izkušnje je bil dostopnost informacij, kar smo dosegli na več različnih načinov.

Ena izmed posebnosti je fiksna oziroma lepljiva stranska vrstica, ki uporabniku omogoča hiter dostop do menija, kontakta avto šole ter družbenih omrežij avto šole. Za stransko navigacijsko vrstico smo se odločili zato, da smo pridobili čim več prostora po višini zaslona. Računalniški zasloni imajo vse višje resolucije in veliko širino. Zaradi tega so potrebne različne povečave vsebine zaradi česar včasih pride do stiske s prostorom po višini. Na mobilnih napravah pa se stranska vrstica spremeni v ležečo lepljivo vrstico na vrhu zaslona.

Druga posebnost je mega meni, v katerem so po sklopih zbrane povezave do vseh podstrani. Za mega meni smo se odločili, ker je število podstrani preveliko za klasični meni, hkrati pa smo z uporabo mega menija dosegli večjo preglednost nad vsemi možnimi vsebinami, ki si jih lahko uporabniki ogledajo.

Tretja posebnost za izboljšano dostopnost do informacij pa je sekundarna navigacijska vrstica, ki omogoča enostavno brskanje po sorodnih vsebinah in straneh.

PODROBNOSTI

VSTOPNE ANIMACIJE

Spletno stran smo opremili z vstopnimi animacijami posameznih elementov. Vstopne animacije je mogoče opaziti na vseh naslovnih slikah in drsnikih, pri odpiranju in zapiranju menija in menijskih elementov ter pri samem pomikanju po strani navzdol.

IKONE KATEGORIJ

Oznake kategorij vozil so…kratke. Ob klasično poimenovanje kategorij vozil smo za grafično popestritev dodali animirane ikone, ki upodabljajo posamezno kategorijo.

FIKSNA STRANSKA VRSTICA

Meni na vrhu? Zakaj pa ne ob strani! Spletni strani Avto šole AMD Slovenj Gradec smo dodali fiksno stransko navigacijsko vrstico, ki uporabniku omogoča hiter dostop do najpomembnejših informacij: celotnega navigacijskega menija, kontaktov (telefona in e-maila) ter družbenih omrežij.

OBRAZCI ZA PRIJAVO

Spletno stran smo opremili z različnimi obrazci za specifične namene. Uporabniki se lahko tako z lahkoto prijavijo na želeni termin tečaja CPP, v šolo vožnje za izbrano kategorijo ali pa na trening varne vožnje.

SORODNE STRANI

Da bi uporabnikom zagotovili kar se da dobro uporabniško izkušnjo in jim omogočili poglobljeno brskanje po celotnem spletišču, smo na nekatere strani dodali sekundarno navigacijsko vrstico. V sekundarni navigacijski se pojavljajo povezave do tematsko sorodnih strani.

IZPOSTAVLJENO

Predstavitev učiteljev vožnje na spletni strani Avto šola AMD Slovenj Gradec - Izdelava spletnih strani Revolver

PREDSTAVITEV UČITELJEV

Pomemben faktor na poti do vozniškega izpita je tudi izbira inštruktorja oziroma učitelja vožnje. Spletno stran Avto šole AMD Slovenj Gradec smo opremili z animiranim vrtiljakom, ki prikazuje vizitke učiteljev. Na vizitki so fotografija učitelja in njegovi kontaktni podatki, ob kliku na posamezni kartico pa si uporabnik lahko ogleda galerijo fotografij izbranega učitelja.

MEGA MENI

Avto šola AMD Slovenj Gradec ima na svoji spletni strani prav poseben mega meni. Mega meni na spletni strani Avto šole AMD Slovenj Gradec je malce drugačen od klasičnih mega menijev. Oblikovan in zasnovan je v treh delih, ki ponazarjajo navigacijski del (rumeni del, ki odpira in zapira meni), vsebinski del ter družbeni del, ki vključuje povezave do družbenih omrežij. Dodatno ga odlikuje visok kontrast in subtilne mikroanimacije odpiranja in zapiranja.

Predstavitev mega menija na spletni strani Avto šola AMD Slovenj Gradec - Izdelava spletnih strani Revolver

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.