Avtoservis MB-02

2022

Avtoservis Štangelj MB-02 je avtomehanična delavnica za servis vozil znamke Mercedes-Benz. Ponujajo servis osebnih in lahkih tovornih vozil, vzdrževanje vozil ter svetovanje.

IZVEDBA:
MB-02

Za naročnika smo izdelali preprosto in pregledno enostransko spletno stran, ki obiskovalcem ponuja vse potrebne informacije. Najpomembnejši element spletne strani je dostopnost kontaktnih podatkov. Vsi kontaktni podatki se na spletni strani pojavijo dvakrat - najprej na vrhu strani, nato pa še v nogi.

Ker pa vse informacije in kontaktni podatki niso enako pomembni, smo posamezne razdelke opremili z dvema gumboma: gumbom za pošiljanje SMS sporočila ter gumbom, ki odpre stranski meni z vsemi pomembnimi kontaktnimi podatki ter delovnim časom. Dodatno smo spletni strani dodali lepljivo menijsko vrstico, ki uporabnikom omogoča hiter dostop do pomembnih informacij, ne glede na to, na katerem delu strani se nahajajo.

Glavna posebnost spletne strani MB-02.si pa je implementacija dodatnega načina za kontakt. Zaradi narave dela so naročniku ljubša povpraševanja v obliki SMS sporočila ali pa emaila. V ta namen smo na spletni strani omogočili neposredno pošiljanje SMS sporočil.

PODROBNOSTI

POŠLJI SMS

Pokliči? Pošlji email? Kaj pa…pošlji SMS? Po želji naročnika smo spletni strani dodali možnost takojšnjega pošiljanja SMS-a in na tak način ponudili dodatno možnost kontaktiranja.

ENOSTRANSKA SPLETNA STRAN

Koliko strani mora imeti spletna stran? Toliko, da ponudi celovito predstavitev. Za MB-02 smo izdelali enostransko spletno stran po načelu “manj je več”. Spletna stran vsebuje vse ključne informacije, ki so uporabnikom v vsakem trenutku hitro dostopne.

MINIMALISTIČNI DESIGN

Uporabili smo nevtralno in umirjeno barvno shemo, ki pa smo jo nadgradili z drobnimi oblikovnimi detajli. Na strani se pojavljajo pol-prosojne zamegljene pasice ter pod kotom odrezani gumbi.

IZPOSTAVLJENO

Spletna stran za Avtoservis MB-02 - mobilna različica

KONTAKT NA DOSEGU ROK

Najpomembnejše informacije na spletni strani so kontaktni podatki ter delovni čas. Da bodo informacije vedno na dosegu roke, smo spletno stran opremili z lepljivo menijsko vrstico, v kateri se skriva stranska kontaktna vizitka, ki vsebuje vse pomembne informacije.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.