Berk

2019

Berk-Vehovar Kompoziti d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo karbonskih kolesarskih sedežev ter najlažjih kolesarskih okvirjev naokoli. Še posebej pa se ponašajo z izdelavo kolesarskih okvirjev po meri.

IZVEDBA

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino, ki daje poseben poudarek na prikaz vsebine na mobilnih napravah. Ker slika pove več kot tisoč besed, spletna trgovina v ospredje postavlja visokokakovostne fotografije naročnikovih izdelkov. Pri grafični zasnovi strani smo na Revolverju sledili načelu "manj je več". Design trgovine je minimalističen, saj smo želeli v ospredje postaviti lepoto naročnikovih izdelkov.

Posebno pozornost smo posvetili uporabniški izkušnji pri nakupu. Spletna trgovina omogoča več različnih načinov pregledovanja izdelkov, tako kot hitri nakup in primerjavo izdelkov.
Agencija Revolver: Spletna trgovina Berk je prilagojena za mobilne naprave

PODROBNOSTI SPLETNE TRGOVINE BERK

MINIMALISTIČNI DESIGN

Spletna trgovina Berk se ponaša s preprostim in preglednim dizajnom, ki omogoča uporabniku lažje pregledovanje produktov.

PRIMERJALNIK PRODUKTOV

Za potrebe sodobnega kupca smo implementirali primerjalnik produktov, s katerim lahko kupci primerjajo lastnosti dveh ali več produktov med seboj.

HITRI PREDOGLED

Za izboljšanje uporabniške izkušnje pri nakupu smo poskrbeli, da kupci lahko s čimmanj kliki vidijo vse pomembne podatke o produktu ter se hitro vrnejo k brskanju, kjer so ostali.

ZADNJE NOVICE

Za ohranjanje stikov z obiskovalci spletne trgovine smo dodali modul z novicami, na katere se je mogoče naročiti.

SEO OPTIMIZACIJA

Vsi elementi strani so opremljeni z ustreznimi oznakami in ključnimi besedami za višji prikaz med zadetki iskanja.

VEČJEZIČNOST

Unikatni produkti si zaslužijo, da jih čimveč ljudi vidi in spozna, zato smo za naročnika pripravili spletno trgovino v večih jezikih.

IZPOSTAVLJENO

HITRI PREDOGLED

Za izboljšanje uporabniške izkušnje pri nakupu smo poskrbeli, da kupci lahko s čimmanj kliki vidijo vse pomembne podatke o produktu ter se hitro vrnejo k brskanju, kjer so ostali.

Agencija Revolver: Berk hitri ogled izdelka
Agencija Revolver: Berk predstavitev trgovine

PRIMERJEVALNIK PRODUKTOV

Za potrebe sodobnega kupca smo implementirali primerjalnik produktov, s katerim lahko kupci primerjajo lastnosti dveh ali več produktov v spletni trgovini Berk med seboj.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.