Bikenomad

2021

Bikenomad je kolesarska turistična agencija, ki nudi gorska kolesarska potovanja, obenem pa nudi nočitve v edinstvenem ekološkem gorsko kolesarskem hotelu s pripadajočim kolesarskim parkom.

IZVEDBA:
Bikenomad

Za naročnika smo izdelali novo spletno stran, ki med seboj povezuje tri različne storitve: nastanitve v gorsko kolesarskem hotelu Ekohotel KOROŠ, doživetja v lastnem kolesarskim parku Single Trail Park Jamnica ter vodene kolesarske ture po Sloveniji.

Ker gre za tri različne segmente storitev, smo le-te na željo naročnika tudi grafično ločili. Vsak segment ima določeno barvno paleto stranske informacijske vrstice, ki jo prevzamejo tudi vse podstrani in druge vsebine, ki sodijo v ta segment. V stransko vrstico je mogoče dodajati različne medijske vsebine, dodatne opise, kontaktne podatke ter jo opremiti s predoglednimi sličicami galerije.

Spletna stran je izvedena v treh jezikovnih različicah in ima dodan konfigurator za personalizacijo darilnih bonov. S pomočjo konfiguratorja lahko uporabniki rezervirajo eno izmed prednastavljenih storitev (nastanitev ali vodena tura), naročijo vrednostni bon ali pa si konfigurirajo paket po meri.

PODROBNOSTI

SLIKE IN VIDEI

Slike in videi povedo več kot tisoč besed. Zato smo celotno spletno stran opremili z drsniki s fotografijami, lightbox galerijami, ki povečajo sliko ob kliku ter iz naslovne stranske vrstice hitro dostopen lightbox video.

DARILNI BONI

Za hitrejšo oddajo naročil in povpraševanj smo spletno stran Bikenomad opremili s trijezičnim konfiguratorjem za oblikovanje doživetja. Uporabniki lahko naročijo prednastavljen aranžma, oblikujejo aranžma po meri ali pa naročijo preprost vrednostni bon, ki ga lahko podarijo za darilo.

DRUŽBENA OMREŽJA

Družbena omrežja so postala pomemben vir informacij. V ta namen smo na pristajalni strani integrirali Facebook zid z najnovejšimi objavami ter mrežo zadnjih 9 Instagram objav. Obe integraciji družbenih omrežij ponujata dodatne informacije, hkrati pa s fotografijami popestrita vsebino pristajalne strani.

IZPOSTAVLJENO

Bikenomad - tematske barvne predloge

TEMATSKE PREDLOGE

Tri različne barvne predloge za tri različne segmente storitev. Vsakemu delu vsebine je mogoče določiti, v kateri segment sodi. Segmenti so med seboj ločeni po barvah, kar izboljša preglednost spletišča in pomaga bi vizualnem strukturiranju in grupiranju vsebin.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.