Delcon Slovenija

2020

Delcon Slovenija je zastopnik za prodajo visokokakovostne belgijske hrane za pse - Delcon. Pasja hrana Delcon je prilagojena glede na pasmo in starost psa.

IZVEDBA:
Delcon Slovenija

Za naročnika smo zasnovali in izdelali pregledno spletno trgovino, v kateri so na voljo različne vrste pasje hrane. Spletna trgovina pritegne pozornost takoj na vstopni strani, kjer obiskovalca pričaka naslovni drsnik z video vsebino. Zakaj ravno video? Pasja hrana Delcon vsebuje naravne sestavine za vzdrževanje zdrave črevesne flore in zdravja vašega psa. Pozitiven učinek dobre prehrane pri psu je najhitreje opazen pri njegovi energiji, zato smo želeli to energijo predstaviti skozi gibanje - v videu.

Pasja hrana Delcon je posebej prilagojena za različne pse, zato smo spletni trgovini dodali možnost kategorizacije izdelkov glede na tip pasme, starost psa ali druge posebnosti (aktivni psi ali psi z zdravstvenimi težavami). Ker pa je vsa pasja hrana pakirana v podobni embalaži, smo poskrbeli za očitno barvno razlikovanje med posameznimi izdelki.

PODROBNOSTI

VIDEO SLIDER

Slika pove več kot tisoč besed, video pa pove več kot le slika. Spletno trgovino Delcon smo na vstopni strani opremili z video drsnikom, na katerem se takoj ob vstopu na stran zavrti video živahnega psa. Video služi kot nevsiljiv nagovor k nakupu – če želite, da bo tudi vaš pes poln energije, mu privoščite visokokakovostno pasjo hrano Delcon.

PARALLAX

Parallax je učinek, ki ustvarja občutek globine in tridimenzionalnosti. Ta učinek nastane zaradi različnih hitrosti gibanja posameznih elementov. V spletni trgovini Delcon smo parallax učinek uporabili tako, da smo besedilu nad ozadjem slike dodelili višjo hitrost od ozadja pod njim. S tem smo na omejenem prostoru omogočili postopen prikaz večjega dela ozadja.

ELEMENTI PO MERI

Vsi poznamo zvezdice, s katerimi potrošniki izražamo zadovoljstvo z določenim izdelkom. Kaj pa, če bi izdelke ocenjevali naši štirinožni prijatelji? Klasične zvezdice smo zamenjali s pasjimi tačkami, s čimer smo nevpadljivo poudarili, komu je namenjena ponudba v spletni trgovini.

IZPOSTAVLJENO

Predstavitev izdelka v spletni trgovini Delcon Slovenija

INFORMACIJE O IZDELKIH

Glavna prednost pasje hrane Delcon je v tem, da je narejena iz visokokakovostnih naravnih sestavin. Opis izdelka zato poudarja ravno sestavo izbrane hrane, tri temeljne lastnosti pa so poudarjene z okroglimi broškami. Za lažji izbor ustrezne hrane za vašega štirinožnega prijatelja pa je vsak izdelek opremljen tudi s krajšim opisom, katerim psom je namenjena ter kakšen učinek ima na njih.

VSI ENAKI, VSI DRUGAČNI

Pasja hrana Delcon se prodaja v enotni embalaži. Zaradi tega težko razlikujemo med različnimi vrstami pasje hrane zgolj na podlagi izgleda. Za lažje in hitrejše prepoznavanje, katera hrana je namenjena določeni pasmi ali starosti psa, smo vse izdelke opremili z barvnimi pasicami. S pomočjo teh pasic obiskovalci spletne trgovine hitreje prepoznajo, kateri izdelki sodijo v isto kategorijo in komu so namenjeni.

Primer razlikovanja med izdelki v spletni trgovini Delcon Slovenija

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.