Društvo diabetikov Slovenj Gradec

2021

Društvo diabetikov Slovenj Gradec je združenje oseb, neposredno ali posredno prizadetih s sladkorno boleznijo, oseb, ki se na kakršenkoli način ukvarjajo z zdravljenjem sladkorne bolezni in njenih posledic, ter vseh drugih, ki so pripravljeni na kakršenkoli način pomagati s sladkorno boleznijo prizadetim osebam. Društvo šteje 800 članov in deluje na območju občin Slovenj Gradec, Mislinja, Dravograd, Muta, Vuzenica, Radlje, Ribnica in Podvelka.

IZVEDBA:
Društvo diabetikov Slovenj Gradec

Ker smo želeli pomagati društvu do nove spletne strani, ki bo nudila aktualne informacije, smo postali eden izmed njihovih pokroviteljev.

Spletna stran je izdelana s poudarkom nad preglednostjo informacij in aktivnosti društva, tako lahko njihovi člani vedno najdejo informacije, ki jih zanimajo.

PODROBNOSTI

OGLASNI PROSTOR ZA SPONZORJE

Z donacijo društvu ima le to možnost, da v zameno ponudi oglasni prostor na svoji strani. Tako bo društvo lažje pridobilo več sponzorjev. Prostor za oglasni prostor je takoj pod sliko na vrhu, kjer pripomore k razgibanosti strani in ne moti ostalih informacij na strani.

BAZA ZNANJA

Da bodo vse informacije vedno na voljo, smo ustvarili posebno kategorijo, kjer bodo člani našli izobraževalne vsebine: informacije o sladkorni bolezni in aktualnih ter preteklih predavanjih.

NAJ ŽIVIJO SPOMINI

Društvo diabetikov Slovenj Gradec je skozi celo leto zelo dejavno, zato smo novo spletno stran opremili z galerijo fotografij. Za hitrejše pregledovanje fotografij pa smo galerijo zasnovali kot drsnik in kot klasično pojavno lightbox galerijo. Uporabniki lahko predogledne fotografije hitro pregledujejo s pomočjo drsanja ali pa jih kliknejo za ogled v povečani različici.

IZPOSTAVLJENO

Društvo diabetikov Slovenj Gradec - Primer poziva k včlanitvi

LEPO IN HITRO

Ker društvo nenehno išče tudi nove člane, smo možnost Pristopne izjave dodali na stran kar trikrat. Prvič že v samem meniju, da obiskovalci takoj z vstopom na stran vidijo  tudi možnost, da postanejo član. Naslednja možnost je pri prispevku o sladkorni bolezni in še tretja na koncu strani, kjer je celotna pasica namenjena novim članom in možnosti včlanitve.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.