Ekokmetija Vogelnik

2022

Ekološka kmetija Vogelnik je kmetija v bližini Raven na Koroškem, ki se ukvarja z ekološko pridelavo sadja in zelenjave, za kar so prejeli tudi ekološki certifikat. Lastne pridelke ponujajo v obliki ekoloških zabojčkov, ki jih brezplačno dostavijo na vaš dom.

IZDELAVA:
Ekokmetija Vogelnik

Za Ekološko kmetijo Vogelnik smo izdelali novo spletno trgovino, ki hkrati opravlja funkcijo predstavitvene strani in klasične spletne trgovine. Za naročnika smo pripravili žičnati model spletne trgovine, grafično zasnovo ter rešitev nato v celoti tudi izvedli.

Spletna trgovina Ekološke kmetije Vogelnik pa ima dve posebnosti. Prva je, da so vse fotografije izdelkov v pokončni orientaciji. Za odmik od standardnih ležečih fotografij ali obrezanih fotografij v razmerju 1:1 smo se odločili za to, da so izdelki karseda dobro predstavljeni na napravah, s katerimi uporabniki najpogosteje brskajo po spletu. To so mobilne naprave, še posebej pa mobilni telefoni. na tak način smo celotno uporabniško izkušnjo gradili okoli uporabnikov mobilnih naprav.

Druga posebnost pa je vezana na sam nakupni proces in ponudbo spletne trgovine. Ekološka kmetija Vogelnih svoje izdelke primarno ponuja v obliki eko zabojčkov. V spletni trgovini lahko kupci kupijo enega izmed vnaprej sestavljenih zabojčkov (mali, srednji, veliki) ali pa po meri sestavijo svojega. V kolikor sestavijo svojega, najprej izberejo tip zabojčka (karton ali lesen zabojček), nato pa ta zabojček napolnijo z želenimi izdelki. Pri tem pa je mogoče v zabojček dodati le tiste izdelke, ki so v sezoni. Sezonske izdelke določi skrbnik trgovine, le-ti pa se nato pojavijo kot možnost za dodajanje v zabojček. Na tak način smo izključili možnost naročanja izdelkov, ki v danem obdobju niso na voljo.

PODROBNOSTI

MOBILNO NAJPREJ (MOBILE-FIRST)

Uporabniki največ brskamo po spletu prek naših mobilnih naprav – še posebej telefonov. V ta namen smo celotno uporabniško izkušnjo osredotočili na prikaz trgovine na mobilnih telefonih. To se odraža v dovolj velikih gumbih, ikonah in besedilu, da lahko uporabnik enostavno razbere potrebne informacije. Dodatno pa imajo vsi izdelki pokončne fotografije, da na mobilnih telefonih zavzamejo kar se da velik prostor na zaslonu.

RAZGIBANO BESEDILO

Kadar je potrebno poudariti del besedila, najpogosteje pomislimo na odebeljeno, podčrtano ali drugače obarvano besedilo. V spletni trgovini Ekološke kmetije Vogelnik smo se odločili za drugačen pristop k poudarkom. V naslovih in podnaslovih smo ključne besede obarvali s komplementarno barvo in spremenili velikost ter videz pisave za res izstopajoč efekt.

ZALOGA SEZONSKIH IZDELKOV

Ekokmetija Vogelnik ponuja ekološko pridelano sezonsko sadje in zelenjavo. Zaradi narave izdelkov smo spletno trgovino opremili z obvestilom za nizko zalogo. Spletna trgovina opozori uporabnika, da so na voljo le še zadnji kosi (manj kot 5). Kadar pa izdelka ni več na zalogi, pa lahko skrbnik trgovine nastavi obvestilo, kdaj bo izdelek vnovič na zalogi (npr. prihodnjo jesen).

IZPOSTAVLJENO

Ekozabojček Kmetije Vogelnik - Izdelava spletnih trgovin Revolver

EKO ZABOJČKI

Ekološka kmetija Vogelnik ponuja dve vrsti eko zabojčkov: že sestavljene in zabojčke po meri. Uporabniki si lahko sestavijo želeni zabojček s poljubnimi izdelki tako, da najprej izberejo tip zabojčka (kartonasti ali leseni z doplačilom), nato pa v naslednjem koraku vanj dodajo želene sezonske artikle. V administrativnem delu lahko skrbnik določa, kateri izdelki so v sezoni in s tem na voljo za nakup. Na tak način ni mogoče naročiti nečesa, česar ni v prodaji.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.