Hapinesto

2019

Hapinesto je spletna trgovina z organizatorji za urejanje in načrtovanje vsakodnevnih aktivnosti za vse družinske člane.

IZVEDBA:
HAPINESTO

Za naročnika smo postavili spletno trgovino in jo optimizirali po načelu mobilno najprej (op. mobile first). Vse več spletnih nakupov se opravi ravno prek mobilnih naprav, zato smo si pri zasnovi uporabniške izkušnje prizadevali, da uporabniki čim lažje brskajo po izdelkih, jih dodajajo v košarico ter čim hitreje zaključijo nakup. V ta namen smo prilagodili prikaz nekaterih elementov in jih na ustreznih mestih celo skrili. Prostor na zaslonih mobilnih naprav je omejen, zato smo ga želeli čimbolj izkoristiti in na njem prikazati tiste informacije, ki jih kupec išče in potrebuje.

Uporabniško izkušnjo smo nadgradili z možnostjo personalizacije izdelkov, pri čemer smo šli en korak dlje pri družinskih organizatorjih. Vsak kupec si lahko izdelek prilagodi povsem po lastnih željah glede na število družinskih članov in njihov izgled. S preprostim grafičnim izbirnikom uporabniki izbirajo figure, ki jih želijo imeti v svojem izdelku, le-te pa se takoj prikažejo v predogledu končnega izdelka.
Hapinesto - izdelava spletnih trgovin Revolver - mobilno najprej

PODROBNOSTI

PERSONALIZACIJA IZDELKA

Uporabniško izkušnjo smo nadgradili z interaktivno možnostjo personalizacije izdelka. Klasične izbirnike s spustnimi seznami smo zamenjali z z grafičnimi elementi, ki nemudoma posodobijo končni videz izbranega izdelka.

MNENJA UPORABNIKOV

Najboljša reklama je tista, ki pride od zadovoljnih kupcev. V spletni trgovini Hapinesto lahko izrazite svoje zadovoljstvo pod vsakim izdelkom – bodisi s pomočjo ocene v zvezdicah ali pa z lastnimi besedami.

HITRA KOŠARICA

Dobra uporabniška izkušnja v spletni trgovini je povezana s tem, kako hitro opravimo nakup. Za hitrejše nakupovanje smo vključili možnost hitrega ogleda vsebine košarice ne glede na to, na katerem delu spletne trgovine se nahajamo.

KLEPET S KUPCI

Ekipi spletne trgovine Hapinesto sta družina in odnosi med družinskimi člani na prvem mestu – tako kot odnosi s kupci. V spletno trgovino smo integrirali vtičnik klepetalnika Facebook Messenger, prek katerega lahko kupci takoj začnejo pogovor s prodajalcem – brez da bi zapustili spletno trgovino.

DINAMIČNI PRIKAZ VSEBINE

Na mobilnih napravah imamo omejen prostor, na katerem lahko prikazujemo za uporabnika pomembno vsebino. Več prostora smo pridobili tako, da smo prilagodili prikaz glave strani: vidna je le takrat, ko uporabnik to želi, sicer pa se skrije. Na ta način si uporabnik lahko ogleda več izdelkov hkrati in o njih dobi več informacij naenkrat.

IZPOSTAVLJENO

SESTAVLJANJE IZDELKA PO MERI

Izdelke v spletni trgovini Hapinesto je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe in želje. Najbolj priljubljen izdelek v trgovini je družinski organizator, kjer vsakemu članu družine pripada njegova lastna figura. Ne glede na to ali imate dvo- ali petčlansko družino – za vsakega člana družine izberete peronalizirano figuro in tako sestavite svoj izdelek po meri.

Hapinesto - izdelava spletnih trgovin Revolver - sestavi si svoj izdelek
Hapinesto - izdelava spletnih trgovin Revolver - optimizirano za mobilne naprave

MOBILNA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Spletna trgovina Hapinesto je optimizirana za mobilne naprave. Uporabniška izkušnja je bila ustvarjena po načelu mobilno najprej (op. mobile first), saj uporabniki opravijo največ nakupov ravno prek mobilnih naprav. Gumbi za nakup, možnosti prilagajanja izdelkov, dostop do košarice – vse je na dosegu palca in prilagojeno enoročni uporabi na mobilnih napravah.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.