Hotel Špica Laško

2020

Hotel Špica Laško je sodoben prenovljen hotel v središču Laškega. Hotel Špica Laško svojim gostom nudi udobno namestitev ter bogato kulinarično ponudbo tradicionalnih jedi, pic in sladic.

IZVEDBA:
Hotel Špica Laško

Za naročnika smo zasnovali in izdelali spletno stran z integriranim rezervacijskim vtičnikom. Namen spletne strani je, da celovito predstavlja ponudbo Hotela Špica Laško ter njene okolice, obenem pa nudi obiskovalcem dovolj uporabnih informacij, da se odločijo za rezervacijo bivanja v hotelu. Posebno pozornost smo namenili mobilni uporabniški izkušnji, pri kateri so vse pomembne informacije na dosegu prstov. Pri tem smo upoštevali raznolike potrebe naročnika Hotel Špica Laško in raznolik prikaz vsebine, ki se pojavlja na spletni strani. Ta vsebina je prikazana tako v statičnih mrežnih razporeditvah kot tudi v dinamičnih animiranih elementih, ki se prilagajajo glede na napravo, s katere obiščemo spletno stran.

Na Revolverju smo poskrbeli za izris žičnega modela pristajalne strani, dveh različic notranjih strani, strani novic in kontaktne strani tako za mobilne kot velike naprave. Grafično zasnovo smo pripravili na podlagi naročnikove obstoječe grafične podobe ter oblikovne usmeritve notranjosti hotela. Spletno stran smo pripravili v večjezični različici, ki je podprta s preprostim urejevalnikom. Za naročnika smo pripravili oblikovne bloke, s katerimi lahko dodajajo nove vsebine ter ohranjajo predvideno grafično zasnovo strani Hotel Špica Laško.

PODROBNOSTI

ČIST IN MINIMALISTIČNI DESIGN

Pri pripravi grafične zasnove smo pustili, da fotografije govorijo zgodbo. Struktura strani je preprosta in ponavljajoča, s čimer zagotovimo občutek kontinuitete vsebine in lažje orientacije na spletišču

ČUDOVITE GALERIJE

Udobne sobe in hrana, ob kateri se pocedijo sline. Na pomembne dele spletišča so dodane tematske galerije, ki obiskovalcu dajo vpogled v ponudbo Hotela Špica Laško.

REZERVACIJSKI SISTEM

Na spletno stran smo vdelali vtičnik podjetja Mais d.d. za sprejem rezervacij. Vtičnik je neposredno povezan s hotelskim sistemom za upravljanje z rezervacijami in namestitvenimi kapacitetami hotela.

MIKROANIMACIJE

Mikroanimacije so pomemben trend spletnega dizajna v letu 2020. Nekatere elemente smo animirali (ob kliku ali vstopu) zato, da postane spletna stran bolj dinamična.

DRSNIKI S POSEBNO PONUDBO

Na vstopni strani smo pripravili kolekcijo drsnikov, ki nagovarjajo specifičen profil obiskovalcev – persone turistov. Posamezna ponudba vodi na ustrezno podstran z več informacijami.

NAVIGACIJSKI BLOK

Na dnu vsake strani je dodan blok s hitrimi povezavami – grafičnim prikazom najbolj zanimivih delov spletišča, ki obiskovalcu postrežejo z najbolj relevantnimi informacijami.

VEČJEZIČNOST

Hotel Špica Laško nagovarja tuje goste! Spletna stran je pripravljena v 4 jezikih. Poskrbeli smo za vnos vseh jezikovnih različic za vse strani.

IZPOSTAVLJENO

Hotel ŠPica Laško - drsniki s posebno ponudbo - Reference Revolver

DRSNIKI S PONUDBO

Hotel Špica Laško nudi raznoliko ponudbo različnim tipom hotelskih gostov. Pri oblikovanju drsnika smo želeli, da vsak gost najde nekaj zase, a hkrati spozna tudi celotno bogato hotelsko ponudbo. Zato smo v drsnik vključili kratke predstavitve zanimivih aktivnosti za različne profile gostov, ki obiskovalca spletne strani odpeljejo na ustrezno podstran.

MREŽNA RAZPOREDITEV

Bogata kulinarična ponudba si zasluži primerno predstavitev. Pestro ponudbo sklopov jedi smo razporedili v mrežo, ki se dinamično prilagaja glede na velikost naprave, s katere si ogledujemo spletno stran. Za večjo preglednost in lepši estetski učinek, smo vsaki skupini jedi dodali tudi reprezentativno fotografijo.

Hotel Špica Laško - Reference - predstavitev ponudbe jedi
Hotel Špica Laško - Revolver izdelava spletnih strani - hitre povezave

PASICA S POVEZAVAMI

Obiskovalca strani Hotel Špica Laško na dnu vsake strani pričaka navigacijski blok, ki vodi do zanimivih delov spletišča. Blok odlikujejo čudovite fotografije in vsebinsko izbrane ikone za ponazoritev vsebine. Ob premiku z miško na blok se pojavi subtilna animacija, ki spodbuja h kliku.

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.