Hotel Zala Piran

2021

Hotel Zala Piran je butični hotel v starem mestnem jedru Pirana. S svojo domačnostjo in bogato vinsko in kulinarično ponudbo svojim gostom pričara čudovito morsko izkušnjo.

IZVEDBA:
Hotel Zala Piran

Za naročnika smo zasnovali in izdelali novo spletno stran za hotel z integriranim rezervacijskim vtičnikom. Spletna stran je prilagojena turističnemu sektorju, saj obiskovalcem na prvi strani ponuja vse informacije, ki jih potrebujejo. Spletna stran Hotela Zala Piran na prvi strani omogoča rezervacijo sobe, predstavlja restavracijo Srebrna vilica in omogoča neposreden klic za rezervacijo mize, na dnu strani pa obiskovalcem odgovarja na eno izmed najpomembnejših vprašanj v Piranu: kako je s parkiranjem.

Spletna stran Hotel zala Piran je predvidena kot večjezična spletna stran. Zato smo za naročnika pripravili tudi vse jezikovne predloge in predloge strani v vseh jezikovnih različicah.

PODROBNOSTI

LAHKOTNOST DESIGNA

Hotel Zala se nahaja v Piranu. Obmorska mesta in morje povezujemo z ležernostjo in sprostitvijo, zato smo tudi hotelsko spletno stran grafično zasnovali v tem duhu. Barvna paleta vključuje morske odtenke: modro kot simbol morja ter zlato kot barvno reprezentacijo plaže. Barvna paleta pride najbolj do izraza v kombinaciji čudovitih fotografij hotela in uporabe praznega prostora med elementi, s čimer spletna stran zadiha in daje občutek čistosti, minimalizma in lahkotnosti.

VSE NA DOSEGU ROK

Gosti obiščejo hotelsko stran z enim razlogom: opraviti rezervacijo. Obiskovalce spletne strani Hotel Zala Piran na vstopni strani pričaka vmesnik za oddajo rezervacije. Na celotnem spletišču uporabnika spremlja plavajoči gumb, ki omogoča rezervacijo sobe. Na notranjih straneh pa so med vsebino smiselno razporejeni gumbi za neposredno rezervacijo: bodisi prek telefona bodisi prek rezervacijskega vmesnika.

GALERIJE RAZLIČNIH OBLIK

Čudovite fotografije Hotela Zala Piran smo umestili v glavno galerijo. V glavni galeriji je izpostavljena ena fotografija, pod njo pa se nahajajo predogledne sličice vseh ostalih fotografij. Na notranjih straneh pa so galerije dinamične: izbrane fotografije so prikazane v traku, ki se samodejno vrti.

IZPOSTAVLJENO

Hiter dostop do informacij - Hotel Zala Piran

HITRI KONTAKT

Pametni telefoni nam omogočajo, da lahko zelo hitro pridemo do želenih informacij. Na spletni strani Hotela Zala Piran smo to še posebej izpostavili s kontaktno vrstico na prvi strani. Uporabnik lahko z enim klikom pokliče recepcijo, rezervira mizo v restavraciji Srebrna vilica ali pa odda rezervacijo prek rezervacijskega vtičnika.

STRANSKI MENI

Uporabniki večino brskanja po spletu opravimo prek mobilnih naprav. Zaradi tega smo se navadili, da meniji izgledajo na določen način. Za spletno stran Hotela Zala Piran smo tudi na računalnikih poustvarili videz stranskega mobilnega menija, ki grafično ponazarja tudi hierarhično ureditev spletišča.

Hotel Zala Piran - predstavitev stranskega menija

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.