Incomm VN

2022

Incomm VN d.o.o. je družba za prodajo in najem gradbene mehanizacije priznanih blagovnih znamk kot so Wacker Neuson, Kramer in Probst. Za naročnika smo izdelali novo spletno stran s spletnim katalogom.

IZVEDBA:
Incomm VN

Za naročnika, podjetje Incomm VN d.o.o., smo izdelali novo spletno stran, ki služi kot spletni katalog široke ponudbe, ki jo podjetje ponuja. Spletni katalog je integriran na spletno stran tako, da bi ga bilo mogoče v prihodnosti nadgraditi tudi v spletno trgovino z različnimi plačilnimi sredstvi, v kolikor bi se naročnik odločil za spletno prodajo gradbene mehanizacije.

Spletno stran s spletnim katalogom odlikuje večnivojska struktura kategorij, s pomočjo katere so izdelki razvrščeni po proizvajalcih, nato po skupinah izdelkov ter nenazadnje še po serijah izdelkov. Vsak izdelek iz naročnikove ponudbe je opremljen s prikazno sliko, kratkim opisom ter tehničnimi specifikacijami.

Za naročnika smo pripravili žičnati model spletišča, grafično zasnovo pristajalne strani in vseh ostalih strani, poskrbeli za celostno tehnično izvedbo z osnovno optimizacijo ter izvedli prenos obstoječih strani iz starega sistema na nov sistem.

PODROBNOSTI

KATEGORIJE IZDELKOV

V naročnikovi ponudbi je veliko izdelkov, ki se med seboj razlikujejo zgolj v detajlih. Zato smo spletno stran opremili z večnivojsko kategorizacijo izdelkov, pri kateri so izdelki razvrščeni po proizvajalcih, po skupini izdelkov in po posameznih serijah le-teh.

HITRO POVPRAŠEVANJE

Ponudba izdelkov je takšna, da je za posamezni izdelek potrebno oddati povpraševanje. Zato smo spletno stran opremili z večimi možnostmi hitrega kontakta in oddaje povpraševanja. Pri vsakem izdelku je uporabnikom na voljo gumb za oddajo povpraševanja za specifični izdelek, dodatno pa smo spletno stran opremili z glavnimi kontaktnimi podatki, ki se pojavljajo v stranski vrstici ob vsakem izdelku.

PRENOS VSEBIN

Naročnik je v preteklosti že imel spletni katalog, kjer so bili zbrani vsi izdelki iz ponudbe, vključno z njihovimi opisi, tehničnimi specifikacijami in fotografijami. Da bi obdržali vse vsebine, smo poskrbeli za prenos obstoječih vsebin, jih optimizirali (SEO optimizacija) in poskrbeli za potrebne prevezave iz starih vsebin na nove vsebine.

IZPOSTAVLJENO

Incomm VN - grafična postavitev spletne vsebine

RAZGIBANA VSEBINA

Pritegniti in zadržati pozornost obiskovalcev na spletni strani ni tako lahko kot se morda sliši. V ta namen smo vsebino spletišča razdelili na posamezne bloke, ki izmenično kažejo vsebino v zrcalnih postavitvah. Enkrat se besedilo nahaja na levi strani in slika na desni, drugič obratno, tretjič pa je vsebina sredinsko poravnana. S tem smo dosegli razgibano potovanje uporabnika po vsebini in povečali možnosti, da se bodo uporabniki dlje časa zadržali na spletišču.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni strani, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.