Katjina tortica

2016

Katjina tortica z veliko ljubezni in srčne energije ustvarja čudovite slaščice iz lokalnih in skrbno izbranih sestavin. Vsak izdelek je posut z radodarno mero ljubezni do sladkega ustvarjanja, kar se čuti v vsakem grižljaju sladkih priboljškov.

IZVEDBA

Za naročnika smo izdelali logotip, zaščitni znak in vizitke. Ker smo za naročnika oblikovali temelje celostne grafične podobe, smo posebno pozornost posvetili pomenu barv in vseh grafičnih elementov. Naš cilj je bil s pomočjo barv vzbuditi asociacijo na zabavne in okusne slaščice, medtem ko sam znak nosi v sebi glavno sporočilo.
Revolver reference - oblikovanje: Katjina tortica - logotip

IZPOSTAVLJENO

LOGOTIP

Temelj nastanka naročnikovih produktov je ljubezen do svojih otrok – z isto ljubeznijo je ustvarjen tudi vsak posamezen produkt. Logotip je zatorej sestavljen iz srca in znaka neskončno, ki skupaj ponazarjata neskončno ljubezen.

Revolver reference - oblikovanje: Katjina tortica - znak
Revolver reference - oblikovanje: Katjina tortica - vizitke

VIZITKE

Vizitke smo izdelali v dveh kombinacijah – beli in barvni. Preprostost dizajna vizitk vzbudi občutek elegance in prestiža, saj so vizitke natisnjene na bleščečem perla papirju (op. Shimmer Pure White Pearl).

VSAK DOBER DESIGN…

…se začne z dobro zgodbo. Povejte nam svojo zgodbo, mi pa jo bomo prikazali v atraktivni in brezčasni obliki. Potrebujete nov logotip ali promocijske tiskovine? Pokličite nas ali nam pišite na info@revolver.si. Z veseljem uresničimo vaše želje.