Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec

2013

Knjižnica Ksaverja Meška s knjižničnim gradivom oskrbuje prebivalce Mestne občine Slovenj Gradec in Občine Mislinja. Poleg izposoje knjig, knjižnica organizira vrsto dogodkov, saj letno pripravijo skoraj 200 različnih prireditev, ki jih obišče več kot 9000 obiskovalcev. Knjižnica se je razvila v informacijsko središče, ki lahko ustreže uporabnikom vseh starosti in najrazličnejših zahtev.

IZVEDBA

Za naročnika smo osvežili celostno grafično podobo in posodobili logotip ter izdelali nov žig, vizitke, firmapapir, kuverte, knjižni zaznamek. S posodobitvijo celostne grafične podobe smo želeli obdržati povezavo s preteklo podobo, tako da nova podoba črpa iz designa stare, a temu dodaja nov, sodoben izgled.
Revolver oblikovanje: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec - kazala in vizitke

PODROBNOSTI

PRENOVA LOGOTIPA

Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec je že imela logotip, ki smo ga vzeli za osnovo prenove. Naš cilj je bil ohraniti izvirno zasnovo in jo umestiti v sodoben čas.

Revolver oblikovanje: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec - logotip
Revolver oblikovanje: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec - firmapapir in kuverta

FIRMAPAPIR IN KUVERTE

Za popolnoma zaokroženo grafično podobo smo pripravili preprost firmapapir s pripadajočo kuverto ter žig.

VIZITKE

Nobena grafična podoba ni popolna brez vizitk, ki na sebi nosijo vse relevantne informacije ter izražajo vašo celostno podobo, kamorkoli greste.

Revolver oblikovanje: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec - vizitke
Revolver oblikovanje: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec - knjižna znamenja

KNJIŽNO ZNAMENJE

Za naročnika smo izdelali simpatična knjižna znamenja, ki so opremljena z informacijami o knjižnici.

VSAK DOBER DESIGN…

…se začne z dobro zgodbo. Povejte nam svojo zgodbo, mi pa jo bomo prikazali v atraktivni in brezčasni obliki. Potrebujete nov logotip ali promocijske tiskovine? Pokličite nas ali nam pišite na info@revolver.si. Z veseljem uresničimo vaše želje.