Miaaou – spletna trgovina

2020

Miaaou je spletna trgovina z modnimi dodatki za ženske. V spletni trgovini so na voljo šali in rute, pokrivala, rokavice, nogavice, torbe in nahrbtniki ter drugi modni dodatki.

IZVEDBA:
Spletna trgovina Miaaou

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino z modnimi dodatki Miaaou in poskrbeli za vnos izdelkov. Za lažji začetek prodaje smo za naročnika ustvarili tudi profila na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter za njiju pripravili prve objave. Spletno trgovino smo opremili s plačilnim sistemom PayPal in jo prilagodili predvsem za nakupovanje prek mobilnih naprav.

PODROBNOSTI

BARVNA PALETA

Za spletno trgovino Miaaou smo pripravili nežno barvno paleto, ki pa zato nič manj ne pritegne. V spletni trgovini se pojavlja kombinacija nežnih roza odtenkov, ki so kombinirani z barvo antracita. Pomembni deli in gumbi pa so obarvani v nasičeno roza barvo, s čimer izstopajo.

FACEBOOK ZID

Družbena omrežja so močno orodje pri ohranjanju stika z vašimi kupci! Spletni trgovini smo dodali Facebook zid, kjer obiskovalci spletne trgovine vidijo najnovejšo objavo na Facebooku, hkrati pa imajo možnost z enim klikom slediti profilu Miaaou.

VSE NA ENEM MESTU

Na Agenciji Revolver poskrbimo za vse na enem mestu. Začeti prodajati na spletu je lahko zelo preprosto, če vemo, kako se tega lotiti. Poleg vzpostavitve spletne trgovine in vnosa izdelkov, smo za naročnika odprli tudi profile na družbenih omrežjih Instagram ter Facebook in poskrbeli za prve objave.

IZPOSTAVLJENO

Miaao primer bannerja - Revolver

ATRAKTIVNE GRAFIKE

Prvo pravilo spletne trgovine je, da takoj pritegne, na tak način pa mora predstaviti tudi pomembne informacije. Ena izmed pomembnih informacij je brezplačna poštnina pri nakupu nad 50 € – zato smo le-to opremili z atraktivno, mladostno, razgibano grafiko, ki je umeščena pri vrhu spletne trgovine.

VSI ENAKI, VSI DRUGAČNI

Kaj je skupno izdelkom, ki so predstavljeni v seznamu ali pa izdelkom, ki so predstavljeni v mreži? Vsi so enake velikosti! Spletno trgovino Miaaou smo na vstopni strani opremili z zanimivim mrežnim pogledom izdelkov, pri katerem vsi izdelki niso enake velikosti. Izdelki so razporejeni po načelu masonry grid, pri katerem se velikost elementov prilagaja relativno glede na sosednje elemente.

Miaaou izpostavljen produkt - spletna trgovina

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…in verjamemo, da jih imate veliko. Ste razmišljali o novi spletni trgovini, pa niste povsem prepričani, če jo res potrebujete? Preberite si več o izdelavi spletnih trgovin, nato pa nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem uresničimo vaše želje.