MPIK Koroška

2021

MPIK (Mrežni podjetniški inkubator Koroška) spodbuja podjetniški razvoj na Koroškem ter s svojimi programi, dogodki, delavnicami in prostori omogoča bogatejšo izmenjavo uspešnih poslovnih praks v regiji.

IZVEDBA:
MPIK Koroška

Za MPIK Koroška smo v sodelovanju z grafičnim studiem SANS izdelali spletno stran po meri. Pri večjih projektih igra najbolj pomembno vlogo sodelovanje med vsemi deležniki, od vsebinske priprave do oblikovanja in programiranja. Končni izgled in funkcionalnost spletne strani sta rezultat trdega dela in upoštevanja vseh možnosti, zakonitosti in omejitev vsebine, oblike in programiranja, ter zagotavljanje dobre uporabniške izkušnje.

V sklopu izvedbe smo za naročnika opravili osnovno vsebinsko optimizacijo in optimizacijo uporabljenih fotografij. Za lažje urejanje pa smo za naročnika pripravili predoblikovane bloke za večkratno uporabo in s tem hitrejše ustvarjanje novih vsebin. Dodatno pa smo za naročnika prilagodili nadzorno ploščo za lažji in hitrejši dostop do urejevalnika posameznih tipov vsebin.

PODROBNOSTI

INTEGRACIJA MAILCHIMP

Spletni strani MPIK smo dodali integracijo s spletnim servisom Mailchimp za lažje upravljanje z naročninami na novice.

VSEBINA PO MERI

Spletna stran MPIK Koroška ponuja več različnih vsebin: novice, dogodke, gradiva itd. Za potrebe naročnika smo ustvarili prispevke po meri, ki jih je mogoče svobodno sestavljati in oblikovati.

‘SMOOTH SCROLL’ MED ODSEKI

Na notranjih straneh se je mogoče med posameznimi odseki pomikati s puščicami. Premike med odseki smo “omehčali” s pomočjo zakasnitev animacij.

ARHIV VSEBINE

Spletišču smo dodali arhiv vsebin za vse tipe prispevkov. Vsebino je mogoče filtrirati po letih objave ali pa si ogledati zgolj najnovejše prispevke znotraj istega tipa prispevkov.

DINAMIČNA VSEBINA

Dobršen del vsebine na spletni strani MPIK Koroška je dinamičen. Dinamična vsebina se tako pojavlja na različnih delih spletišča, ureja pa se le enkrat in na enem mestu.

IZPOSTAVLJENO

Predstavitev spletne strani MPIK Koroška - Izdelava spletnih strani Revolver

PRILAGOJENO ZA MOBILNE NAPRAVE

Na podlagi grafične predloge smo skupaj z zunanjim oblikovalcem SANS izpostavili najpomembnejše vsebine in prilagodili uporabniško izkušnjo za vse naprave.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.