MUNSC Salient 2022

2022

MUNSC Salient je večdnevna mednarodna konferenca o pomembnih globalnih vprašanjih, ki jih naslavlja vsakoletna krovna tema. Konferenco organizira Model United Nations Slovenia Club (MUNSC).

PRENOVA:
MUNSC SALIENT 2022

Temeljna značilnosti konference MUNSC Salient je, da se grafična podoba vsako leto prilagodi aktualni krovni temi. Salient 2022: Crises of the New World je že tretja zaporedna različica pri kateri smo sodelovali.

Letošnja spletna stran za Salient 2022 je z vidika sodelovanja nekaj posebnega v primerjavi s preteklima dvema. Pri pripravi tokratne grafične zasnove smo izhajali iz izdelanega grafičnega koncepta, ki je nastal na strani naročnika. Ta koncept pa smo nato pretvorili v spletno različico in poskrbeli za celostno izvedbo spletne strani.

PODROBNOSTI

MINIMALISTIČNI DESIGN

Grafično izhodišče je temeljilo na minimalistični barvni shemi s sorodnimi barvami. Preprostost barvne sheme smo prenesli tudi v samo zasnovo spletišča. Na spletni strani ni odvečnih grafičnih elementov, temveč le tisti, ki so pomembni za jasen oris vsebine spletne strani.

OBČUTEK GLOBINE

Spletne strani v t.i. ‘flat-design’ stilu včasih izgledajo pusto. Spletno stran Salient 2022 smo popestrili tako, da smo posamezne elemente dvignili nad druge in tako ustvarili prostorski učinek, ki uporabniku daje občutek približevanja in oddaljevanja elementov.

MIKROANIMACIJE

Manj je več in tega smo se držali tudi pri animiranju elementov. Elementi, ki omogočajo interakcijo vključujejo drobne animacije, ko se uporabnik z miško pomakne na njih. Za večjo dinamičnost spletne strani pa smo izpostavljenim elementom dodali vhodne in izhodne animacije.

IZPOSTAVLJENO

MUNSC Salient 2022 - Instagram zid

INSTAGRAM ZID

Konferenca MUNSC Salient je usmerjena na mlado publiko, zato je uporaba družbenih omrežij ključnega pomena. V ta namen smo povezali klasično spletno prisotnost s sodobnim načinom obveščanja prek družbenih omrežij. Na spletno stran smo dodali Instagram zid s šestimi najnovejšimi objavami, ki obiskovalce spodbuja k sledenju na družbenih omrežjih, obenem pa ponuja skupek najnovejših informacij.

Preverjena kakovost

Smo preverjeni strokovnjaki za digitalni marketing, ki poskrbimo za učinkovito in profesionalno izvedbo vsakega projekta. Najdete nas v DIH katalogu strokovnjakov.

Slovenski podjetniški sklad logo
DIH Slovenija logo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logo
Evropski sklad za regionalni razvoj logo

VSE SE ZAČNE Z IDEJO…

…kako se najbolje predstaviti na spletu. Ste že večkrat razmišljali o novi spletni strani, a se niste mogli odločiti, kje sploh začeti? Preberite si več o izdelavi spletnih strani, nato pa nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo, da se boste na spletu predstavili v najboljši možni luči.